Back to Question Center
0

Semalt: Neverovatne karakteristike NeoDownloader-a - Skener visokog kvaliteta

1 answers:

NeoDownloader je brzo, praktično i jednostavno rešenje za definisanje parametara sajt i preuzimanje većih datoteka sa bilo koje web stranice ili bloga. Ovaj alat namerava da nam pomogne da preuzmemo i pregledamo od stotina do hiljada fotografija, slika, visokokvalitetnih video zapisa, wallpapera, mp3 datoteka ili bilo koje druge datoteke automatski.

Samo treba da navedete URL ili link i izaberete šta želite da uradite. NeoDownloader vam pomaže da preuzimate podatke sa različitih web stranica u obliku slika i video zapisa i olakšava vam preuzimanje pojedinačnih ili više slika galerija bez ikakvih problema. Ovaj potpuno automatski program pomaže u skidanju celog web sajta iz mreže. Ono što morate učiniti je da povlačite i otpustite vezu iz pretraživača u plutajuću korpu NeoDownloader-a. Na taj način ćete moći da preuzimate svoje omiljene fotografije sa bilo kog sajta sa samo nekoliko klikova sa mišem.

To je jedan od najboljih ugrađenih slika i medija plejera na internetu. NeoDownloader vam omogućava da pregledate bilo koju datoteku koju ste preuzeli u roku od nekoliko sekundi i čak ih prikazati u obliku slajdova.

Iznenađujuće, NeoDownloader je u kompletu sa ogromnom online bazom projekata spremnih za preuzimanje, kao što su brojne pozadine, vrhunske slike lepih modela i poznatih ličnosti, umetnička dela popularnih fotografa i umjetnika, smešne slike i animirani GIF. Ova skraćenje slike i program za preuzimanje olakšavaju nas da preuzmemo naše omiljene slike, pesme i audio video datoteke.

NeoDownloader Karakteristike:

1. NeoDownloader je jednostavan za korišćenje:

Bezbedno je napomenuti da je NeoDownloader jednostavan za korištenje i dolazi sa korisničkim interfejsom. Koristeći ovaj alat, ne morate se brinuti za pop-up oglase i banere.

2. Preuzmite bilo koji tip grafičke datoteke:

Jedna od najboljih i najistaknutijih funkcija NeoDownloadera je da možete za trenutak da preuzmete svoj izbor audiova, video zapisa, slika ili bilo koje druge datoteke ..Tačka plus je što NeoDownloader brzo i ne kompromituje na kvalitetu.

3. Preuzmite raspone URL-ova i liste URL-ova:

Ono što čini NeoDownloader prepoznatljivom je njegova mogućnost da odmah preuzmete opsege URL-ova i liste URL-ova. Samo treba da navedete broj URL-ova i pustite NeoDownloader da radi svoj posao.

4. NeoDownloader pomaže da se preuzme sa bilo kog veb sajta:

Čak i kada je web lokacija zaštićena lozinkom, NeoDownloader će vam olakšati preuzimanje i čuvanje omiljenih fotografija, audio i video datoteka.

5. Napredni filteri:

NeoDownloaderova napredna opcija filtriranja omogućava preuzimanje podataka koje volite i izbegava preuzimanje neželjenih sadržaja na tvrdom disku.

6. Više veza:

NeoDownloader omogućava do dvadeset istovremenih veza.

7. Mogućnosti slajdova:

NeoDownloader dolazi sa ugrađenim pregledačem slika i ima neverovatne mogućnosti za prikazivanje slajdova. Štaviše, njegov audio / video plejer čini je izbor ne-programera i freelancera.

8. Podržava različite arhive:

NeoDownloader je jedan od onih vrlo malo alata koji podržavaju i RAR i Zip arhive. To znači da možete sačuvati svoje grafičke datoteke ili druge vrste podataka u oba ova formata.

9. NeoDownloader Lite:

NeoDownloader Lite je besplatni softver za preuzimanje slika koji podržava PNG i JPG datoteke. Koristeći ovaj alat, ne morate tražiti serijski broj, registracioni kod ili generator ključa na internetu Source .

December 6, 2017