Back to Question Center
0

Semalt: Neverovatne karakteristike NeoDownloader-a - Skener visokog kvaliteta

1 answers:

NeoDownloader je brzo, praktično i jednostavno rešenje za definisanje parametara sajt i preuzimanje većih datoteka sa bilo koje web stranice ili bloga. Ovaj alat namerava da nam pomogne da preuzmemo i pregledamo od stotina do hiljada fotografija, slika, visokokvalitetnih video zapisa, wallpapera, mp3 datoteka ili bilo koje druge datoteke automatski.

Samo treba da navedete URL ili link i izaberete šta želite da uradite. NeoDownloader vam pomaže da preuzimate podatke sa različitih web stranica u obliku slika i video zapisa i olakšava vam preuzimanje pojedinačnih ili više slika galerija bez ikakvih problema. Ovaj potpuno automatski program pomaže u skidanju celog web sajta iz mreže. Ono što morate učiniti je da povlačite i otpustite vezu iz pretraživača u plutajuću korpu NeoDownloader-a - free roll slot tournaments usa. Na taj način ćete moći da preuzimate svoje omiljene fotografije sa bilo kog sajta sa samo nekoliko klikova sa mišem.

To je jedan od najboljih ugrađenih slika i medija plejera na internetu. NeoDownloader vam omogućava da pregledate bilo koju datoteku koju ste preuzeli u roku od nekoliko sekundi i čak ih prikazati u obliku slajdova.

Iznenađujuće, NeoDownloader je u kompletu sa ogromnom online bazom projekata spremnih za preuzimanje, kao što su brojne pozadine, vrhunske slike lepih modela i poznatih ličnosti, umetnička dela popularnih fotografa i umjetnika, smešne slike i animirani GIF. Ova skraćenje slike i program za preuzimanje olakšavaju nas da preuzmemo naše omiljene slike, pesme i audio video datoteke.

NeoDownloader Karakteristike:

1. NeoDownloader je jednostavan za korišćenje:

Bezbedno je napomenuti da je NeoDownloader jednostavan za korištenje i dolazi sa korisničkim interfejsom. Koristeći ovaj alat, ne morate se brinuti za pop-up oglase i banere.

2. Preuzmite bilo koji tip grafičke datoteke:

Jedna od najboljih i najistaknutijih funkcija NeoDownloadera je da možete za trenutak da preuzmete svoj izbor audiova, video zapisa, slika ili bilo koje druge datoteke ..Tačka plus je što NeoDownloader brzo i ne kompromituje na kvalitetu.

3. Preuzmite raspone URL-ova i liste URL-ova:

Ono što čini NeoDownloader prepoznatljivom je njegova mogućnost da odmah preuzmete opsege URL-ova i liste URL-ova. Samo treba da navedete broj URL-ova i pustite NeoDownloader da radi svoj posao.

4. NeoDownloader pomaže da se preuzme sa bilo kog veb sajta:

Čak i kada je web lokacija zaštićena lozinkom, NeoDownloader će vam olakšati preuzimanje i čuvanje omiljenih fotografija, audio i video datoteka.

5. Napredni filteri:

NeoDownloaderova napredna opcija filtriranja omogućava preuzimanje podataka koje volite i izbegava preuzimanje neželjenih sadržaja na tvrdom disku.

6. Više veza:

NeoDownloader omogućava do dvadeset istovremenih veza.

7. Mogućnosti slajdova:

NeoDownloader dolazi sa ugrađenim pregledačem slika i ima neverovatne mogućnosti za prikazivanje slajdova. Štaviše, njegov audio / video plejer čini je izbor ne-programera i freelancera.

8. Podržava različite arhive:

NeoDownloader je jedan od onih vrlo malo alata koji podržavaju i RAR i Zip arhive. To znači da možete sačuvati svoje grafičke datoteke ili druge vrste podataka u oba ova formata.

9. NeoDownloader Lite:

NeoDownloader Lite je besplatni softver za preuzimanje slika koji podržava PNG i JPG datoteke. Koristeći ovaj alat, ne morate tražiti serijski broj, registracioni kod ili generator ključa na internetu.

December 6, 2017