Back to Question Center
0

Semalt predstavlja Kantu: Ultimativni vizuelni alat za skraćivanje vibracija

1 answers:

Bez obzira da li radite na izvlačenju finansijskih podataka ili cenovnika iz e-commerce lokacija bez kodiranje, Kantu je najbolji izbor za vas! Za čišćenje entuzijasta, ekstrakcija web podataka je proces prikupljanja dragocenih informacija sa web stranica i čuvanja u tabelama i bazama podataka.

Kako radi Kantu Editor?

Kantu automatski skenira podatke sa web stranica bez potrebe da imate bilo kakvo znanje o programiranju. Sa Kantu, pretvaranje web sadržaja u dobro strukturirane i dokumentovane podatke nije težak zadatak. Ovaj web skraping alat je široko poznat po izvlačenju teksta iz Portable Document Format (PDF) i video zapisa.

Izvršeni podaci se obično čuvaju u obliku CSV datoteka ili pisani u baze podataka pomoću Kantovog interfejsa za programiranje aplikacija (API). Kantu omogućava prodavcima da identifikuju i istaknu podatke koji se vizuelno očišćuju. Korišćenje ove web rešenja za skraćenje je vrlo jednostavno. Za skrivanje podataka sa web stranice pomoću Kantu čarobnjaka, jednostavno nacrtali ružičaste okvire za označavanje ciljanih podataka.

Kantu Editor zatim koristi Optical Character Recognition (OCR) za skrivanje informacija iz vašeg HTML izvora. OCR je visokokvalitetni pristup koji radi na skraćivanju PDF datoteka, video zapisa i visokokvalitetnih slika.

Zašto odabrati urednika Kantu?

Editor Kantu je jedan od najboljih alata za web skraping. Ovaj uredjaj se koristi u različite svrhe. Evo najvažnijih razloga za koje bi trebalo da razmotrite Kantu za vaš sledeći projekat za skrining weba.

 • Ugrađene funkcije

Kantu Editor ima ugrađene funkcije kao što su programi, skripte i makroi. Sa Kantu-om, možete sakriti podatke sa web stranice tako što ćete prilagoditi svoje karakteristike tako da odgovaraju vašim potrebama i specifikacijama.

Ima li problema prilikom čišćenja podataka sa web lokacija koristeći JavaScript i Ajax? Opusti se! Urednik Kantu je razvijen za rad sa svim vrstama web stranica. Da li veb lokacija koristi Flash, Java, okvire ili Flex, Kantu je vrhunski alat za skraćivanje weba koji treba razmotriti.

Ne morate naučiti kako raditi sa ovim ili onim programskim jezikom jer se alat integrira sa svim programskim jezikom.

 • Ugrađene PDF i OCR funkcije
 • Za vaše informacije, Kantu Editor je jedini alat za izvlačenje web podataka koji se sastoji od ugrađenih OCR funkcije. Uz Kantu, izvlačenje podataka iz videa i PDF-a je isto kao i igranje video igre.

  Način korišćenja Kantu

  • Status naloga za nadgledanje - Kantu alat za skraćenje weba koristi se za praćenje napretka portala e-poslovanja. Ako posedujete online prodavnicu, Kantu vam omogućava da analizirate izvršene naloge i detalje aplikacije;
  • proveriti i pregledati cijene različitih proizvoda;
  • Sistemi ažuriranja sa berzanskim kursevima;
  • Preuzimanje i čuvanje podataka u tabelama;
  • Očisti korisne informacije pomoću OCR-a;
  • Pratite rang takmičara;

  Kantu je koristan web alat za oštrenje koji razgrađuje podatke sa web stranice i čuva ih u tabelama i CSV datotekama. Ako je vaš sledeći veliki projekat povezan sa skraćivanjem PDF dokumenata i video zapisa, vredi se uzeti u obzir web strug Kantu Source .

  December 22, 2017