Back to Question Center
0

Semalt: Top 6 karakteristike usluge web skrapinga

1 answers:

Web berba je najbolji način prikupljanja informacija sa Interneta. U prošlosti su webmasteri i freelanceri mogli izvući podatke samo kada su imali odlične programske veštine, ali sada je pokrenut veliki broj alata za skraćenje . Mozenda je jedan od najboljih programa za uklanjanje weba . Ima korisnički interfejs i omogućava vam da izvučete podatke bez ikakvih programa. Mozendovi eksperti su izgradili stotine web agenata koji obrađuju milione web stranica za sat vremena. Njihova dubina i širina iskustva su neponovljivi, i dobri su u arhitekturi rešenja visokog profila i rešavanju složenih problema. Najočitnije karakteristike Mozende opisane su u nastavku.

Vrh Funkcija # 1: čitljivi i skalabilni podaci

Sa Mozendom je lako za bilo koga da čisti čitljive i skalabilne podatke u roku od nekoliko minuta. Za razliku od drugih običnih struganja, Mozenda vam pomaže da izvučete informacije sa dinamičnih web stranica. On zaobilazi beskorisne veze i brzo dobija željene podatke. Osim toga, Mozenda stvara lakši otisak na ciljnim web stranicama što vam olakšava čuvanje što više stranica.

Top Feature # 2: Podaci o greškama

Veliki broj alata za skripanje weba izvlači podatke, ali sadrži brojne pravopisne i gramatičke greške. Za razliku od tih usluga, Mozenda dobija precizne i bezgrešne podatke za kratko vreme. Ako želite da izvadite brojne web stranice i brinete o kvalitetu, odmah probajte Mozendu. Ne samo da će izvući svoje podatke, već će pratiti i kvalitet i ukloniti sve greške iz konačnih rezultata.

Top Feature # 3: Nije potrebno održavanje

Za razliku od drugih web skrapera , Mozenda ne treba održavanje i može se koristiti bilo kada, bilo gdje. Čak i kada nemate dovoljno sposobnosti za programiranje, možete lako koristiti ovaj alat da biste dobili podatke oštetili. Štaviše, ne zahteva vam da napišete HTML kôd. Tako je Mozenda jednako dobra za programera i ne-programera.

Vrh Feature # 4: Jednostavna integracija sa poslovnim procesima

U današnjem poslovnom okruženju podrazumevanim ljudima, različiti ljudi komuniciraju sa analizom podataka i procesima prikupljanja podataka. Kompanije traže alate za web skraping koji brzo obećavaju kvalitetne rezultate. Sa Mozendom možete jednostavno napraviti online poslovanje i oštetiti različite vrste podataka bez ikakvog problema. Mozenda je poznata među preduzećima zbog integracije sa poslovnim procesima. To nije dobro samo za poznate brendove, već i za startupove i privatne blogove.

Top Feature # 5: Skini dinamičnu web stranicu

Mozenda je jedini alat koji radi sa dinamičkim web stranicama i organizuje i strukturira sirove podatke za svoje korisnike. Ne morate pisati skripte i možete početi da izvlačite podatke u roku od nekoliko sekundi. Mozenda će vam dati korisne informacije od dinamičnih web stranica i popraviti nestrukturne podatke, vraćajući tačne informacije o grešci. Mozda će izvući podatke i pretvoriti u CSV, JSON, XML i XLS formate

. Možete sačuvati podatke u svojoj bazi podataka ili ih lako preuzeti na svoj čvrsti disk. Pored toga, Mozenda može da skrauje i tekst i slike za korisnike Source .

December 22, 2017