Back to Question Center
0

Kako pronaći ključne ključne reči za optimizaciju liste Amazon?

1 answers:

Ako imate održivi proizvod za prodaju na Amazon, takođe treba da imate dobru strategiju kako da ga prodate. Morate učiniti svojim potencijalnim kupcima da kupuju upravo svoje proizvode umjesto svojih konkurenata tržišne niše. Na dnu vaše kampanje za optimizaciju, potrebno je provesti sveobuhvatno istraživanje ključnih reči. Da biste to uradili na ispravan način, možete unajmiti stručnjaka u oblasti optimizacije Amazon ili koristiti poseban softver za istraživanje ključnih riječi. Od ključnog je značaja odjednom naći sve ciljane pojmove za pretraživanje, da se u budućnosti ne vratimo na ovu temu. Zaboravljavanje nekih ključnih ključnih riječi može dovesti do novca, a nove mogućnosti izgube. Ključne riječi koje imaju veliku količinu pretraživanja na Amazonu će vam pomoći da stojite bolje od svojih konkurenata i učinite bolju prodaju.

U ovom članku ćemo govoriti o nekim praktičnim trikovima kako bismo napravili sveobuhvatno istraživanje ključnih reči i poboljšali vidljivost na pretraživačima na Amazon pretragu. Štaviše, mi ćemo razgovarati o najboljim istraživačkim alatima za ključne reči koji će poslužiti kao dodatna pomoć u procesu optimizacije vašeg Amazon liste.

Istraživanje ključnih reči Amazon

Istraživanje ključnih reči je sastavni deo vaše Amazon ponude proizvoda optimizacije. To podrazumeva traženje svih relevantnih i ciljanih uslova pretraživanja za određeni proizvod. Ključni pojmovi za pretraživanje su riječi koje bi vaš potencijalni potrošač mogao da pronađe vaš proizvod na Amazon stranici sa rezultatima pretrage.

Istraživanje profesionalnih ključnih reči bi trebalo da uključuje takve aktivnosti kao što su analiza tržišne niše, revizija marketinga i konkurentna analiza. Štaviše, morate analizirati ponašanje kupca da biste razumeli ono što traže u većini slučajeva.

Po pravilu je skoro nemoguće prikupiti sve ove informacije ručno. Zbog toga većina online trgovaca ima tendenciju da koristi online softver.

Preporučujem da koristite sledeće alate jer vam mogu dati najtačnije podatke:

  • Planer Google ključnih reči

Najčešće korišćeni alat za istraživanje ključnih reči je Google planer za ključne reči. Možete koristiti podatke pružene od strane ove alatke kao proksi za optimizaciju Amazon sadržaja. Međutim, morate biti svjesni da je sistem rangiranja Amazon malo drugačiji od Google-a. Zato sugestije ključnih reči, koje ćete dobiti pomoću ove alatke, neće biti tačni. Potrebno je da primenite neke Amazon filtere da biste dobili sliku o vrstama i broju pretraga izvršenih za proizvode na Amazon.

  • SEO Chat Ključna reč Predložite alat

. On nudi autosuggest podatke za Amazon, Google, YouTube i Bing. Veoma je zgodno ako želite da uporedite razlike u tome kako vaši potencijalni korisnici pretražuju različite sisteme za pretraživanje.

Ovaj alat može autosuggest dodatnih dugotrajnih pojmova pretraživanja dodavanjem ključne riječi koju ste uneli u svoj sistem. Kada odaberete sve predložene rezultate i kliknete na dugme za sugestiju, alatka pokreće sve predloge ključnih reči nazad kroz Amazonovo polje za pretragu. Ovo istraživanje će pružiti specifične autosuggest fraze. Amazon Niche Analyzer

Ako ste novi Amazon i želite odlučiti koja tržišna niša je najpogodnija za Vaše poslovne potrebe, Amazon Niche

Analizator je ono što vam treba. Pomaže u određivanju koje proizvode možete prodati i po kojoj ceni. Štaviše, pomoću ovog alata možete proceniti koliko ćete dobiti od njega.

Pored toga, ovaj alat će vam pomoći da pratite strategije vašeg takmičara i poziciju ranga. Možete identifikovati svoju strategiju cena, nadgledati ključnu riječ uranking i procijeniti prihod od prodaje.

  • Semrush

Semrush je softver za optimizaciju profesije koji se koristi za brojne ciljeve optimizacije uključujući istraživanje ključnih reči. Ovaj alat može vam ponuditi najrelevantnije i ciljane pojmove za pretragu za samo nekoliko minuta. Štaviše, ona prikazuje ključne reči vašeg konkurenta i kako ih rangiraju. Sve što vam je potrebno je da kopirate URL adresu vašeg konkurenta, a Semrush alat će vam pružiti svaku ključnu riječ za koju.

Kako istraživanje ključnih reči povećava prodaju na Amazon?

Vaši Amazon proizvodi će biti prikazani na stranici sa rezultatima pretrage ako vaši oglasi sadrže sve ključne reči koje je klijent kucao u upit za pretragu. Ako ste propustili barem jednu reč, onda vaš proizvod nema šansu da se pojavi u rezultatima pretrage, a potom ćete propustiti tu prodaju.

Primarni cilj istraživanja ključnih reči je sastavljanje spiska svih termina za pretraživanje koji su relevantni za određeni proizvod. Ako možete strateški uključiti visoke ključne reči Amazon ključnih reči u tekstu sa listom proizvoda, istraživanje ključnih riječi će dovesti do činjenice da će više korisnika videti vaš proizvod, kliknuti na njega i konačno postati plaćajući korisnici.

Kako pronaći pronalaske velikog formata za svoje Amazon proizvode?

Prvo pada, pomenuo bih da morate biti sistematski kada istražujete ključne riječi za svoje proizvode. To će vam pomoći da budete precizni i da ne izgubite bitne informacije. Grupisanje ključnih riječi u različite kategorije omogućit će vam da budete sistematični i temeljni. Ove ključne reči mogu biti primarne i sekundarne. Primarne ključne riječi su one koje distribuiraju osnovni proizvod. Može biti opisni pojmovi pretraživanja koji identifikuju proizvod i zahtijevaju njegove osnovne funkcije. Sekundarne ključne riječi su opći uvjeti pretraživanja koji se mogu koristiti prilikom pretraživanja primarnih ključnih riječi. Može se primijeniti na riječi koji se odnose na određenu ciljnu grupu, vrstu osobe, vrstu korištenja ili druge karakteristike proizvoda.

Dakle, kako biste učinili ključne riječi istraživačkim rezultatom, potrebno je podijeliti sve predložene pojmove pretraživanja u dvije osnovne kategorije - primarne i sekundarne. Vremenom će vam pomoći da pronađete najrelevantnije kombinacije pretraživanja koje mogu povećati vašu rang listu Source .

December 22, 2017