Back to Question Center
0

Da li postoje neki izvanredni alati za ključne reči Amazon za početnike?

1 answers:

Već je poznato da rukovanje odgovarajućim istraživanjem ključnih reči spada među ključne komponente Search Engine Optimization (SEO) i savremenog koncepta digitalnog marketinga i čitavog poslovanja E-commerce-a, zapravo zanemarujući gde prodajete do sada. Neki stručnjaci iz SEO-a kažu da je "sadržaj kralj. "I to ima smisla ne samo za prvobitnu optimizaciju pretraživanja na glavnim motorima kao što je Google sam, već i za preduzeća koja se bave isporukama i praktično bilo koji online projekat koji se bavi maloprodajom na mreži, kao što je Amazon. I da se suočimo sa tim - trebalo bi da se ne dovede u pitanje da su naročito početni prodavci na Amazonu potrebni softver ključnih reči najviše.

I ne samo da se izostave iz nišnih protivnika i počnu graditi vlastitu reputaciju i autoritet kao uspešne trgovce vredne kupovine. Stvar je u tome što niko ne može opstati na onom stvarnom nivou tržišne konkurencije, osim ako nije podržan pravilnim softverom Amazon ključne reči, praćenjem pomoćnika i alatima za određivanje cena kako bi se lista proizvoda ažurirala. Na kraju - da osvojite kutiju za kupovinu i ostanite među najpoznatijim predmetima koji se prodaju tamo.

Dakle, s obzirom na to da sam istraživački ključni pojam, kao i njegovi vredni konkurentski predlozi za dugogodišnji reputaciju, zapravo predstavljaju neobičnu potrebu, a ne svaku vrstu luksuza, evo nekih izvanredni načini izbora jednostavnih, ali stvarno uspešnih Amazon ključnih reči softverskih alata za početnike. Nadam se da ćete dobiti sjajan kickstart s njima, naravno bez trošenja novca, jer je svaki od sljedećih softverskih alata ključnih reči Amazon dostupan u otvorenom pristupu na Vebu, ili bar njihovoj osnovnoj verziji.

Google AdWords planera za ključne reči

Možda izgleda da nije prikladan, ali ovaj osnovni alat koji koristi lavovski udeo ovih starih školskih SEO-ova, takođe može poslužiti čak i novim prodavcima na Amazon-u kao ključnu reč softver koji zaista funkcioniše. Stvar je u tome što je ovo osnovno rešenje tako odlično posebno za početnike. Uglavnom zato što je ovaj podrazumevani alat od strane globalnog pretraživačkog giganta dosta dobar što vam pruža veliku sliku koja pokazuje sve vaše potencijalno pobedničke pojmove za pretraživanje i kombinacije dugog repa, njihov trenutni nivo konkurencije (u protivnom, koliko teže ključne reči za ove ključne reči) , kao i prosečne količine pretraživanja za glavne ciljne ključne reči. I nema potrebe da se kaže da podaci koji Google obezbeđuje mora biti najšire i najverovatnije, a ne samo sa jedne tržnice (poput Amazon, eBay, Walmart itd.), već se prikupi iz čitavog indeksa organskog pretraživanja dostupnog na Internetu.

Evo kratke liste glavnih pogodnosti koje je Googleov planer za ključne reči upotrebio u svojstvu istraživačkog softvera za ključne riječi Amazon:

 • dobivanje liste proizvoda rangiranu za novu ključnu reč ili dugogodišnju kombinaciju pretraživanja. Samo unesite relativnu nišu, bilo koja kontekstualna fraza, kategoriju proizvoda, veb lokaciju ili proizvođača - i završili ste.
 • Imajte veliku sliku o količini pretraživanja za bilo koje modne ključne reči proizvoda ili potencijalno pobedničke kombinacije pretraživanja koje korisnici uživo koriste širom sveta.
 • Pomnožite glavne liste najboljih relevantnih i već dobro ciljanih ključnih riječi tako što ćete odmah dobiti vrlo vrijedne uvide i predloge ključnih riječi za dugogodišnju riječ. I ne zaboravite da je Googleov planer za ključne reči prava prilika za zlatnu mamu da biste brzo identifikovali najpovoljnije ključne reči specifične za određenu oblast (i. e. , grad, država i država).

  Za razliku od drugih popularnih softverskih alata za ključne reči Amazon, ova sveobuhvatna alatka je namenjena da vam daju precizan uvid u ključne reči - zgrabite se direktno sa vaših nišnih protivnika , ili sakupljeni od najuspešnijih koji se prodaju negde drugde na Vebu. Keyword Spy je vrlo lijepo rešenje za početnike koji brzo procenjuju volumen pretraživanja za bilo koju ključnu reč, u skladu sa davanjem masivnog paketa povezanih kombinacija pretraživanja i predlažući sve dugačke rep kombinacije (sa mogućim LSI ključnim riječima) preporučujemo vam da rangirate.

  SEMrush Alat za ključne reči

  Ovaj izvorni SEO okvir ima svoj servisni alat, koji lako može postati vaše drugo odlično alternativno rješenje kada je u pitanju izbor prava Amazon Keyword Software. Među najjačim stranama, sljedeće karakteristike za sveobuhvatno istraživanje ključnih reči pojavilo se prilično dobro: procjena težine rangiranja za bilo koju ključnu riječ, prilagođavanje mesečnog obima pretraživanja, upravljanje PPC oglasima, konkurentsko istraživanje i analiza organskog saobraćaja protivnika vašeg tržišta.

  Alat za ključne reči

  Ovaj objašnjavajući naslov je naziv veoma korisne Amazon ključne riječi softverske platforme. Da, alatka za ključne reči nije samo asistent za ključne reči, već celu online platformu koja nudi besplatnu osnovnu verziju dostupnu za prodavce novinara Amazon da pronađu ključne reči i fraze za dugotrajne pretrage za svoje proizvode. Međutim, obratite pažnju na to da ćete otkriti neke veoma napredne i neobične karakteristike ove platforme, iskusniji veliki trgovci na Amazon-u će morati platiti naprednu verziju poznatu kao Keyword Tool Pro.

  KwFinder istraživački alat

  KwFinder je zadnji alat za ključne reči Amazon-a Želim da vam pokažem danas. Ova opcija će vam najbolje odgovarati kada se radi o stvaranju masa potencijalno dobijenih dugotrajnih ključnih riječi i fraza za traženje proizvoda koji postaju popularniji među živim kupcima do sada. KwFinder je jednako korisna ne samo za Amazon, već i za ostale popularne platforme e-trgovine (kao što su eBay, Walmart, Alibaba trgovina itd.), kao i neka druga, čak i neprofesionalna mesta, kao što je YouTube video hosting usluga, druga najposećenija web stranica na svetu. Na kraju krajeva, KwFinder-u sam pronašao još više koristi, naročito za niz praktičnih funkcija kao što je njegova jednostavna procedura izbora kopiranja za brzo premještanje mojih listi, sa alternativnim još ne previše korištenim sugestijama iz latentnog semantičkog indeksiranja, set korisnih pitanja za svaku potrebnu ključnu riječ, kao i potencijalnu težinu rangiranja Source .

December 22, 2017