Back to Question Center
0

Semalt Review: Sjajna usluga za skraćivanje ekrana

1 answers:

Web2DB je moćan i korisni ekran za skraćivanje ekrana i izvlačenje podataka. Radi kao builder baze podataka i omogućava nam da lako rukujemo informacijama različitih web stranica. Ovaj web skraper prikuplja nestruktuirane informacije sa web stranica i HTML stranica i pravilno organizuje i strukturira. Morate samo da kažete šta želite da pretražujete i kako želite da formatirate svoje podatke, a Web2DB će izvršiti svoj zadatak u skladu sa uputstvima. Podaci se mogu sačuvati u MySQL, CSV, Access i Excel formatu. Web2DB ima bogatstvo funkcija koje ga čine najboljom opcijom za webmastere, preduzeća, poslovne ljude, programera i kodera. Neke od njegovih karakteristika su razmatrane u nastavku.

1. Kao urednik projekta:

Web2DB deluje kao moćan i neverovatan projektni editor. Projektovanje projekata za skrining weba nije lako dok ne imate dovoljno veština za programiranje. Ali sa Web2DB-om, ne morate biti profesionalni programer ili koder jer možete obavljati svoje zadatke bez njega. Ovaj alat će sakupiti, uređivati, mijenjati ili izvlačiti svoje podatke. Pored toga, pomaže u razvijanju različitih obrazaca podataka koji rade savršeno čak i kada se promenio izgled stranice. Svi projekti vezani za montažu i ekstrakciju ostvaruju se samo sa nekoliko klikova.

2. Lako snimanje celokupne strukture sadržaja:

Možete konfigurirati Web2DB za preuzimanje čitavog veb sajta ili nekih njegovih stranica. On lako prikuplja čitavu strukturu sadržaja, dajući joj izvanredan oblik. Možete konfigurirati nekoliko web stranica ili čitavu web lokaciju na osnovu vaših zahtjeva, ali kvalitet sadržaja uopće nije uznemiren. Ovaj alat je pogodan za gigantske lokacije kao što su Amazon, eBay, PayPal i drugi. Web2DB ima razne napredne funkcije i pomaže nam da optimizujemo performanse web skraćenja. To je pouzdan i sveobuhvatan alat.

3. Podnesi web obrasce:

Koristeći Web2DB, možete podnijeti web obrasce, posebno tražene forme i online forme bez ikakvih problema. Obrasci se mogu podneti za sve ulazne vrijednosti, a ekstrahirani podaci se dobijaju u CSV formatu. Takođe možete kreirati podatke zasnovane na ključnim riječima koristeći ovaj program i predati svoje web stranice pretraživačima radi boljeg indeksiranja i puzanja.

4. Dogovor sa dinamičkim veb sajtovima:

Još jedna karakteristična karakteristika Web2DB-a je to što može da se bavi i osnovnim i dinamičnim veb lokacijama. Većina primitivnih programa za grebanje ne može izvući čitljivi sadržaj sa visoko dinamičnih web stranica. Čak i profesionalni stručnjaci za vebu objavljuju podatke o sakupljanju sa AJAX veb lokacija, ali Web2DB olakšava vađenje podataka sa dinamičkih lokacija. Treba imati na umu da će podaci AJAX lokacija trajati malo vremena da bi se izvukli.

5. Podržava različite formate:

Web2DB može izvoziti svoje izvučene podatke u Excel, Oracle, OleDB, MySQL, CSV, XML i Excel. Izvozne skripte takođe možete koristiti za prilagođavanje izvoza podataka ako posedujete osnovne programske veštine. Web2DB može izvoziti informacije u Excel 2003 i Excel 2007 i pomaže vam da u potpunosti ugradite slike u svoje podatke. Ovaj alat takođe pruža zaštitu od neželjene pošte , osiguravajući vašu sigurnost i privatnost na internetu Source .

December 22, 2017