Back to Question Center
0

Koji je najbolji online softver za prodaju vašeg Amazon biznisa?

1 answers:

Svi vole da zarađuju, a Amazon pruža sve mogućnosti za to. Zbog toga je vodeći posao na Amazonu toliko prodoran u našim danima. Većina e-commerce kompanija lansira svoje proizvode na Amazon, što čini ovu platformu visoko konkurentnom. Štaviše, Amazon zahteva sledeće osnovne smernice za optimizaciju kako bi vaši proizvodi bili vidljivi prilikom pretraživanja.

Ako ste novi na Amazon, može vam biti teško da dođete do TOP Amazon pretraživanja bez implementacije bilo kog profesionalnog Amazon softvera. U ovom članku ćemo diskutovati o najboljem online prodajnom softveru za one koji bi željeli prodati na Amazon kao profesionalac.

Glavni razlog zašto vam je potreban softver Amazon

Da biste ostvarili značajan profit, potrebno je uložiti u sebe. Amazon je sve u vezi sa unapredim investicijama, i vremenom i novcem. Ako stavite ove aspekte u svoj rad, povući ćete relativno pasivni profit svakog meseca. Međutim, uvek nam je potrebno više; to je način na koji svet radi.

Samo 24 sata dnevno, pa čak i Amazon trgovci moraju spavati. Dakle, ako biste samostalno upravljali svim stvarima, rizikujete da se izgubite u svom poslu. Zamislite da morate samostalno istraživati, meriti, pratiti i analizirati, ručno upoređivati ​​dosta podataka. A šta je sa pakovanjem i dostavljanjem stotina narudžbi dnevno? Ne, to je zaista nemoguće. Amazon vam može olakšati život pružajući vam profesionalno ispunjenje. To znači da će sve vaše isporuke, isporuke i podršku podržati Amazon. Možete da šaljete proizvode u skladišta i fokusirate se samo na održavanje vašeg Amazon biznisa. Međutim, to je samo polovina bitke. Svaka poslovna potreba raste, tako da je potrebno da investirate veliki deo svog radnog dana u razvoj vašeg poslovanja. Morate raditi na svojoj listi, potražiti nove ciljane ključne riječi, pratiti pozicije proizvoda na Amazon SERP-u, pokrenuti više stavki i unaprijediti usluge korisničke podrške kako biste povećali svoju svijest o poslovanju i povećali prihode. I sve ovo traje puno vremena i napora. Dakle, potrebne su vam dodatne usluge koje će vam pomoći da upravljate svim ovim stvarima. Zapamtite, da morate raditi na svom poslu, a ne u njemu. Po pravilu, trgovci koji komanduju masovnim bogatstvom, bez dodira proizvoda ili upozorenja na male detalje.

Dakle, morate varijante vašeg zdravlja Amazon poslovanja. Možete zaposliti in-house analitičare i SEO specijaliste ili se oslanjati na automatizaciju i Amazon softver. Što se mene tiče, izbor je očigledan. Koristeći online alate, moći ćete sve ispravno raditi bez daljeg upoznavanja. To je ključ za uspeh Amazona. Dakle, da razmotrimo neophodni Amazon softver za optimizaciju i istraživanje koje će vam pomoći i za vaš poslovni razvoj u Amazon.

Najbolji Amazon softver za poboljšanje vašeg ranga

Izbor proizvoda

Morate pokrenuti svoju e-trgovačku igru ​​kao pobjednik. Dakle, od suštinskog je značaja odabrati najprofitabilnija tržišna niša i proizvode koji ćete maloprodajati. Da biste pojednostavili ovaj zadatak, možete koristiti alatku Jungle Scout. Ovaj alat će vam pomoći da pronađete Amazon proizvode kojima možete profitirati, brzo i bez ikakvih nagađanja. Koristeći Jungle Scout alat, minimizirate rizik i maksimizirate profit jer pomažu u pronalaženju mogućnosti podržanih od strane najpouzdanijih Amazon prodajnih podataka u industriji i izbegavaju skupe greške. Ova web aplikacija nudi prilagođeni filter sistem za pretraživanje Amazon proizvoda i masivnu bazu podataka. Ovde možete da izaberete kategorije, ciljate najbolje prodavce, prodaju, preglede i tako dalje.

Postoje dva načina na koji možete koristiti softver Jungle Scout - kao web aplikaciju ili kao dodatak Chrome.

Koristeći ga kao web aplikaciju, dobijate priliku da pronađete unosne niše i proizvode preko celog Amazon kataloga. Ova ekstenzija vam daje priliku da filtrirate cijelu Amazon bazu podataka po kategorijama, cenama, prodajnim i drugim metrikama kako biste vam pomogli da pronađete neiskorišćene stavke koje možete kapitalizirati na.

Ako koristite alatku Jungle Scout kao proširenje Chrome-a, moći ćete da istražujete i validirate ideje o proizvodima dok pretražujete. Moći ćete da proverite cijenu svakog proizvoda, procenjenu prodaju, broj pregleda i još više podataka za tačno poređenje proizvoda.

Među nedostacima ovog alata mogu da nabrojim sledeće naknadno obračunavanje, samo sedam dana probnog perioda, a ne potpunu bazu podataka.

Proizvod Sourcing

Kada imate ideju o proizvodima koje želite da prodajete na malo,. Pronalaženje proizvoda i dobijanje uzoraka je neizbežno usko grlo koje se ne može propustiti u početnoj fazi vaše Amazon marketing kampanje. Ovaj zadatak često zastrašuje, prvenstveno zbog toga što je većina dobavljača u inostranstvu. Međutim, pronaći kako dobar dobavljač može biti lakše kako mislite. Navedimo neke alate koji vam mogu pomoći u ovom zadatku.

Alibaba je poznata kineska platforma na kojoj možete kupiti u velikoj mjeri. Većina predmeta koji se ovde bave, proizvedeni su u Aziji. Zbog toga njihova cena nije visoka u odnosu na proizvode koji se proizvode u SAD i Evropi. Dakle, Alibaba je najbolja opklada. Na prvi pogled, izgleda da je ogromno, ali jednostavno morate početi. Prvo, morate dostaviti zahteve za kupovinu, zatim potražiti ponudu proizvoda i kontaktirati sa dobavljačem putem e-pošte ili Skype-a. Prvo, morate da tražite uzorke proizvoda od različitih dobavljača da biste mogli uporediti kvalitet. Morate znati da su mnogi dobavljači samo trgovačke kompanije koje mogu olakšati stvari, ali su skuplje. Štaviše, vredi napomenuti da je Alibaba u suštini Aliexpress za uzorke sa jedino mala razlika u cenama. Međutim, ova stranica je legitimnija od drugih kineskih trgovinskih platformi.

Među nedostatnostima saradnje sa Alibabom, mogu navesti sljedeće:

  • strašno je započeti;
  • ima puno scammersa.

Ove neophodne stvari će vam pomoći da napravite dobar početak. Međutim, za proizvodnju obično treba vremena. Dakle, možete ovo vreme provesti efikasno tako što ćete ga posvetiti kreiranju i optimizaciji oglasa Source .

December 22, 2017