Back to Question Center
0

Semalt: 5 načina za nadopunjavanje vaše SEO analize uz Web struganje

1 answers:

Internet je pun savjeta o SEO. Sa mrežnim otpadom , moguće je preokrenuti web lokacije naših konkurenata kako bi se osmislile strategije kako bi ih prevazišle. Bez obzira da li morate da izvadite naslovnu oznaku, meta opise ili ključne reči, trebalo bi da koristite prave skrčere za sadržaj da biste obavili svoj posao.

Evo 5 različitih načina za nadopunjavanje vaše SEO analize putem web struganja.

1. Analiza ključnih reči konkurencije:

Možete jednostavno očistiti veb lokaciju vašeg konkurenta i dobiti njegov sadržaj za analizu ključnih reči. U tu svrhu, možete koristiti SEMRush i tražiti odgovarajuće ključne reči. SEMRush je sveobuhvatni alat za skraćivanje podataka . Sa tim, možete odrediti koje ključne riječi vaši konkurenti koriste. Takođe, možete saznati svoje ključne reči dugog repa i kratkih repa i učiniti da vaša stranica bude rangirana na bolji način.

2. Performanse stranica:

Različiti SEO alati i usluge fokusiraju se na domene i ključne reči za bolje rangiranje. Važno je da izvadite podatke kako biste poboljšali ukupne performanse svojih web stranica. Da li želite da povežete saobraćaj na vašu veb lokaciju ili blog? Google Adwords API je odličan alat koji olakšava podatke i lako pretražuje vaše veb stranice. Takođe, pomaže u poboljšanju performansi vaše web stranice i povećava njegov rang.

3. Meta-Data ekstrakcija:

Kimono laboratorije i uvoz. Io su dva izvanredna alata za skruganje weba . Pomažu u izvlačenju meta-podataka i jednostavno indeksiraju naše web stranice. Ako želite da shvatite zašto je stranica vašeg takmičara rangirana bolje od vaše, možete pokušati bilo koji od ovih alata i pronaći odgovarajuće ključne riječi za vašu web lokaciju. Sa uvozom. io i Kimono, možete lako izvući meta opise, meta naslove i meta oznake i poboljšati performanse vaše web stranice.

4. Web stranice za rangiranje stranice:

Cilj SEO-a je povećanje rangiranja stranice za date ključne reči. Svim webmasterima je potreban SEO web scraper koji im mogu pomoći da poboljšaju ukupne performanse svojih sajtova. Kada se podaci u potpunosti izvuku, možete ga objaviti na svom blogu i pokrenuti kvalitetan saobraćaj. Možete pokušati Scrapy, alat za izvlačenje podataka koji briše informacije sa različitih web stranica bez promjene glavnih ključnih riječi. Jedan od načina za povećanje ranga je pronaći ono što vaši konkurenti rade i emuliraju svoje web stranice.

5. Unutrašnje i eksterne veze:

Sigurno je reći da web skraping i SEO imaju jaku vezu. Uvijek trebate interne i eksterne veze za bolje rangiranje pretraživača. Sa Getleftom, ParseHubom i OutWit Hubom, ne možete samo puzati i izvlačiti svoje web stranice, već i izgraditi jake unutrašnje veze.

Pomoću web alata za oštrenje možete lako odrediti koliko ključnih riječi koriste vaša stranica konkurenta. Trebalo bi da postoji optimalan broj ključnih reči u vašem sadržaju i može vam pomoći da izbjegnete punjenje ključnih riječi. Osim toga, možete da skrijete korisne podatke iz video snimaka i slika. Sa odgovarajućom vrstom alata za grebanje , lako možete izvući informacije iz slika i video klipova i povećati svoje rangiranje u određenoj mjeri. Ukratko, web skraping i SEO mogu pomoći da razumete kako vaš konkurent postaje na vrhu rezultata pretraživača Source .

December 22, 2017