Back to Question Center
0

Da li su bilo koji dolazni Amazon pretragu ključnih reči, ili ću dobiti softverski alat umjesto toga?

1 answers:

Svi znaju da postoji širok spektar različitih online usluga, alatke za pronalaženje ključnih reči Amazon i okviri sa punim mastima koji vam pomažu u tome što zaista zahteva puno vremena i radno intenzivno. Iako se neke od njih mogu lako naći na otvorenom pristupu (barem sa osnovnim verzijama koje su dostupne besplatno), ostali dolaze kao plaćene ponude ili sa životnom / periodičnom pretplatom ili sa naknadnim naknadama po akciji (i. e. ovisno o tome koliko operacija tamo zapravo obavljate). Ali šta ako kažem da Amazon ima podrazumevanu dostupnost ključnih reči za pronalazak ključnih reči, a da se i dalje ne koristi svaki trgovac koji prodaje tamo? Mislim da biste i vi mogli proći kroz istraživanje ključnih reči proizvoda - bukvalno na prazan način.

Opcija za automatsko popunjavanje Amazon

Možda izgleda kao prigušivač, ali možete koristiti opciju automatskog punjenja na Amazon kao alatka za pronalaženje ključnih reči. Naravno, imajući u vidu da imate par semenskih misli ili ideja o varijacijama dugog repa. Sve što vam treba ovde je da nastavite sa unosom amazonske trake za pretragu - i koristite prijedloge autofiliranja koje se pojavljuju u svoju korist.

Amazon PPC

Još jedan osnovni način postavljanja proizvoda ispred najviših relevantnih ključnih reči za pretragu. Samo pustite Amazon da uradi posao za vas - koristeći kampanje plaćanja po kliku kako bi automatski izvlačili neke nove ključne reči ili ne tako popularne uvjete za pretraživanje koji su do sada postali popularni. Naravno, jedini uslov je da ćete morati imati popis predmeta, kao i dodatni novac koji će biti potrošen u tu svrhu.

Shark Amazon Keyword Finder

AMZ Shark alat je veoma jednostavan način ciljanja na odgovarajuće ključne reči proizvoda podržanih srodnim LSI sinonima kao hvatanje više dugotrajnih fraza za pretraživanje i otkrivanje boljeg niša koje su vaši najbliži rivali koristili do sada. Sve što vam treba ovde je samo unos jedne ključne riječi semena - i završili ste. Iskoristite izuzetno masivnu listu koja sadrži stotine korisnih predloga za ključne reči, srodnih ideja o proizvodima i uobičajenih trendova dugog repnog pretraživanja koji trenutno prevladavaju. Samo pomisli šta može da funkcioniše za vaš posao i šta verovatno treba da bude ukinuto za buduću referencu.

Preko prodavca

Među ostalim moćnim i precizno ciljanim alatima za pronalaženje ključnih reči Amazon, najpopularniji je prodavac, koji će vam pomoći da brzo otkrijete neke od najprofitabilnijih ključnih reči i potencijalno profitabilnih dugo- repne pretrage fraze blisko povezane sa vašom tržišnom nišom ili kategorijom predmeta. Čak se i njegova besplatna verzija pokazala kao izuzetno dobar za mene da poštujem glavnu listu ključnih ključnih reči. Verzija prodavca koja je plaćena, međutim, može vam pomoći u još naprednijim istraživanjima o ključnim riječima, optimizaciji liste i uvidu u praćenje ključnih riječi tako da izlazak iz te konkurencije na tržište riječi može postati malo pouzdaniji Source .

December 22, 2017