Back to Question Center
0

Da li možete da mi pomognete da izaberem pravi Amazon Keyword Tracker da preuzme vodstvo na tržištu?

1 answers:

Bez obzira na kategoriju industrije ili proizvoda u kojoj se prodaje, trebalo bi da održite svoje stranice proizvoda dobro optimizovane kako biste imali jače šanse da uspešno završite sve veći broj prodajnih ponuda. Iako je Amazon vjerovatno vodeći svetski trgovac e-trgovine i isporuke, već imate previše posla, previše za praćenje i previše za poboljšanje tamo. Dakle, kako upravljati svim onim vremenskim i ponekad stvarno radno intenzivnim postupcima? Evo tačno kada je Amazon keyword tracker i konkurentski istraživački alati došli u igru.

Naravno, nema konačnog softvera ili online okvira da učinite sve za vas na način koji se upravlja putem sebe. Međutim, sledeći alatke za traženje ključnih reči Amazon i korisni pomoćnici softvera mogu mnogo olakšati stvari. Najmanje one koje se tiču ​​dubinskih istraživanja ključnih reči i vrednog konkurentnog uvida koji su toliko potrebni da bi preživjeli na onom stvarno zaglavljenom i visoko konkurentnom tržištu.

Top 3 Amazon Keyword Tracker Alati

Google planer za ključne reči

Ozbiljno, preporučujem tražite giganta kao vašu idealno rešenje za kickstart da biste nastavili sa sveobuhvatnim istraživanjem ključnih reči na pravom putu od samog početka. Mislim da uprkos ovom podrazumevanom alatku nije posebno prilagođeno za prodaju na Amazon-u, ipak je izuzetno korisno za dobijanje velike slike potencijalno pobedničkih kombinacija pretraživanja koje koriste pravi kupci širom svijeta, kao i osnovno razumijevanje relativnih vrijednosti pretraživanja i trenutni nivo konkurencije, posebno za vaše precizno usmerene ključne fraze dugog repa.

Imajte na umu da je Google Planner za ključne reči samo prvi korak na putu preuzimanja vodećeg tržišta. To znači da ćete kasnije morati da izaberete sopstvenu alatku za traženje ključnih reči Amazon pod bilo kojim okolnostima - samo da biste izbegli dovodjenje u zabludu sa prilično iskrivljenim skupom podataka izvučenih iz previše različitih izvora koje nužno nemaju jaku kupovnu nameru.

FreshKey

Iako sledeći alat za traženje ključnih reči Amazon nije dostupan besplatno (košta nešto oko 20 dolara mesečno), to definitivno se isplati , sigurno. FreshKey alat za sugestiju za ključne reči može postati lijepo mesto da konačno nastavi sa više ciljanih ideja o ključnim riječima, korisnim i dalekosežnim varijacijama, LSI dugogodišnjim ključnim riječima, kao i veoma zgodnoj kategorizaciji - daleko je izvan prvobitnog koncepta pretraživanja optimizacije. Umesto da se ograničite samo jednim osnovnim alatom ili skupljanjem novca na sve napredne i stoga plaćene opcije, preporučujem da FreshKey pokušate kao skoro neograničeni izvor osvajanja ključnih riječi i stvarno korisnu stvar kada je riječ o eliminaciji bilo kakvih potencijalno negativnih termina za pretraživanje takođe će vam oštetiti svoj rang potencijal na Amazon.

Soovle

Zadnja Amazon ključna reč za alat za tracker za danas je Soovle, besplatna i jednostavna za korištenje rješenje neophodno za održavanje vaših listova proizvoda uvijek ažuran bez trošenja previše vremena o ručnim istraživanjima. Istražite najčešće tražene zahteve proizvoda koje žive kupci čine svakodnevne kupovine ne samo sa Amazonom, već i na drugim popularnim e-trgovačkim platformama, kao što su eBay ili Alibaba trgovina. Štaviše, ovaj online pomoćnik može pokazati svoje najjaču stranu posebno kada je u pitanju razmišljanje o velikoj količini obećavajućih ideja o ključnim riječima i eksperimentisanju sa najboljim popularnim kombinacijama pretraživanja koje korisnici uživa na više glavnih pretraživača Source .

December 22, 2017