Back to Question Center
0

Semalt: 14 besplatan softver za skidanje weba za pokušaj

1 answers:

Alati za skraćenje weba imaju za cilj sakupljanje, ekstrakciju, organizovanje, sa različitih web stranica. Oni su sposobni da obavljaju veliki broj akcija i mogu se integrisati sa svim pretraživačima i operativnim sistemima. Najbolji web otpad softver su razmotreni u nastavku.

Prekrasna supa

Ako želite da se najbolje izvučete od prelepe supe, morali biste naučiti Python. Istina je da je Beautiful Soup Python biblioteka razvijena za skraćivanje HTML i XML datoteka. Ovaj besplatni program može se integrirati sa Debian i Ubuntu sistemima bez ikakvih problema.

Uvoz. io

Uvoz. Io je jedan od najneverovatnijih programa za skraćenje weba. To nam omogućava da skrivamo informacije i organizujemo ih u različite skupove podataka. To je jednostavan alat sa naprednim interfejsom koji će vam pomoći da razvijete svoje poslovanje.

Mozenda

Mozenda je jedan od najkorisnijih programa i skripera ekrana. Ima kvalitetnu ekstrakciju podataka i lako snima sadržaj sa željenih web stranica.

ParseHub

Ako ste tražili vizuelni web program za skraćenje, ParseHub je prava opcija za vas. Koristeći ovaj softver, lako možete kreirati API sa omiljenih web stranica.

Octoparse

Octoparse je već duže vreme i predstavlja program za skraćenje na klijentima za korisnike Windowsa. Polu-strukturirani sadržaj će pretvoriti u čitljive i pretraživive podatke u roku od nekoliko minuta.

CrawlMonster

Evo još jednog sjajnog i korisnog alata za vaše potrebe. CrawlMonster nije samo strugač, već i web pretraživač. Možete ga koristiti za skeniranje različitih lokacija za tačke podataka.

Connotate

Predivna je opcija za preduzeća i programera. Connotate je jedino rešenje za vaše web probleme. Vi samo trebate istaknuti podatke i dobiti ga struganjem sa ovim programom.

Zajedno puzanje

Najbolji dio Common Crawl-a je taj što obezbeđuje otvorene skupove podataka na pretraživačima veb lokacija. Ova alatka nudi opcije za vađenje podataka i opcije miniranja sadržaja i može izvući i metapodatke.

Crawly

To je automatska usluga puzanja i grebanja. Crawly je bio neko vreme i dobio vam podatke u formama kao što su JSON i CSV.

Sadržaj Grabber

To je još jedan sadržaj mininga i alat za skraćivanje podataka . Content Grabber ekstraktira tekst i slike za korisnike i omogućava vam da kreirate autentične agente za ekstrakciju weba.

Diffbot

Diffbot je relativno novi program koji organizuje i strukturira vaše podatke na bolji način. Ona može pretvoriti web stranice u API-je i prvi je izbor programera.

min.

min. io

Dexi. Io je odličan za novinare i digitalne prodavce. Ovo je web skraper za oblaganje za automatizovane velike rafinerije podataka.

Freeware sa desetinama opcija koje mogu sakupljati podatke iz HTML-a, veb-sajta, PDF datoteka i XML-a.

Easy Web Extract

To je sveobuhvatan, vizuelni web strugač za poslovne ljude i freelancere. Opcija formiranja HTTP formata čini ga jedinstvenom i boljem od ostalih Source .

December 22, 2017