Back to Question Center
0

Koji su najbolji Amazon prodajni alati koje profesionalci koriste?

1 answers:

Svi uspešni Amazon prodavci koriste niz ubedljivih istraživačkih i analitičkih alata kako bi razvili svoju optimizacijsku kampanju i vodili prodaju u listu proizvoda. Amazon brine o vašoj dobiti i pruža vam neke osnovne alate za upravljanje vašim proizvodima i porudžbini. Međutim, ti Amazon programi ne mogu biti od pomoći za vas u većini slučajeva. Zbog toga je razumno koristiti alatke za prodavce treće strane kompanije Amazon kako bi privukli više potencijalnih kupaca i povećali prihod.

Alatke za prodavce Amazon mogu zadovoljiti sve vaše poslovne potrebe, počevši od istraživanja uslova za pretragu saobraćaja i završetka održavanjem cene kupovine paketa. Dakle, sve što vam je potrebno je da razumete sve svoje opcije i pronalazite pravu mešavinu alata kako biste efikasno upravljali operacijom Amazon e-trgovine.

U ovom članku ćemo razgovarati o nekim alatima za prodavce Amazona koji su dizajnirani da privuku više konvertovanog saobraćaja na vašu Amazon listu i povedu veću Amazon prodaju.

Amazon alati za prodaju

 • Alati za one koji žele brzo isplatu na Amazonu

Prema Amazon Prodavaču Centralna i prodajna centralna, trgovci ne mogu često plaćati svoja plaćanja dva puta mesečno. Ako želite da ubrzate ovaj proces (bez sumnje da to želite), potrebno je da implementirate jedan od alata za isplatu. Oni služe za pomoć Amazon prodavcima plaćaju mnogo brže nego dva puta mesečno. Koristeći ove alate, svakodnevno možete dobiti novac. Ova vrsta usluge poznata je kao faktoring. Brži alati za isplatu svakodnevno plaćaju Amazon prodavce na osnovu njihovih prodajnih iznosa. Ove alate prikupljaju sredstva direktno iz Amazon po regularnom rasporedu isplata.

Implementiranje takvih alatki, brže možete rasti svoje poslovanje zbog neposrednog pristupa vašim novcem kad god vam zatreba. To će vam pružiti priliku da se osjećate nezavisno od Amazonke i investirate u svoj poslovni razvoj. Štaviše, moći ćete da kontrolišete svoj novčani tok kako biste platili račune po vašem rasporedu, a ne Amazonovom.

Alatka za isplatu kvaliteta koja će savršeno odgovarati vašim poslovnim potrebama Amazona je Payabilnost. Ovaj alat omogućava dnevne isplate prodavcima svih veličina. Početna cena mesečno iznosi 2% od Amazon prodaje.

Ako ste u potrazi za mogućnostima proizvoda na Amazon, ključna reč i istraživanje proizvoda

 • Alati za one koji trebaju voditi istraživanje ključnih reči i proizvoda alati će vam najbolje služiti. Koristeći takve alate, moći ćete da upišete Amazonove podatke za pretraživanje kako biste utvrdili koje uslove pretraživanja koriste kupci za pronalaženje vaših proizvoda. Moći ćete da proverite obim pretrage za svaku izabranu ključnu reč ili ključnu frazu. Možete koristiti kalkulatore profita da biste utvrdili ukupne troškove i potencijal profitiranja za svaki izraz za pretragu na Amazon.

  Da biste pronašli relevantne uvjete pretraživanja i proizvode koji će vam donijeti značajan prihod na Amazon, potrebno je provesti masovnu istraživačku kampanju na dnu linije kampanje za optimizaciju Amazon. Pojedini izrazi za pretragu će vam pomoći da kreirate Amazon SEO proizvode za prodaju i osvojite više prodaje na Amazon. Većina profesionalnih istraživačkih softvera za ključne reči može vam pružiti konkurentne analitičke podatke, pružajući obrazovani uvid u njihovu rang listu i profit.

  Na webu postoji brojna Amazon ključna reč i alat za istraživanje proizvoda. Morate da proverite najbolje od njih i pronađete najprikladnije za vaše poslovanje.

  • Područje

  Obim je kvalitetan Amazon istraživački alat koji služi za otkrivanje praktičnih Amazon pojmova i proizvoda. Pomaže u otkrivanju pojmova za pretraživanje prodaje i vrijednih stavki pomoću Google Chrome ekstenzije. Scope pokazuje najviše rangirane termine za pretragu proizvoda koji će vam pomoći da se istaknete u Amazon pretraživanju. Još jedna prednost je što možete da vidite šta vozi prodaju vašeg konkurenta.

  Koristeći istraživačku alatku Scope, moći ćete da shvatite potencijalni profit za stavke koje ćete prodati maloprodaji. Možete dobiti cene, naknade i prodajne procene za bilo koji proizvod na Amazon. Svi ovi podaci koje pruža Scope će vam pomoći da smanjite potragu. Sve vaše nalaze možete saznati u CSV datoteku za dalju analizu.

  Početna cena mesečno je 32 dolara. 50.

  • Sonar

  Sonar je besplatan Amazon ključni alat za istraživanje koji zasniva sve istraživače na stvarnim podacima iz konkretnih upitnika. Sonar koristi složeni algoritam da otkrije šta vaši potencijalni kupci traže na Amazonu i prikupljaju sve ove podatke u svojoj bazi podataka. U poređenju sa drugim alatima za ključne reči, Sonar pruža trgovcima više mogućnosti kao što su ASIN reverse lookup, produženo pretraživanje za pronalaženje sinonimnih izraza za pretragu, Amazon volumena pretraživanja za svaku ključnu reč i mnoge druge vrijedne funkcije.

  Vrijedno je napomenuti da Sonar uključuje samo one uvjete pretraživanja za koje ASIN rangira na prvoj stranici rezultata pretraživanja.

  Besplatni Chrome browser aplikacija.

  • Alati za one kojima je potrebno upravljanje inventarima

  Postoje alatke za prodavce Amazon koji omogućavaju trgovcima da upravljaju listi proizvoda i inventarima Amazon-a van prodavca Centralna tabla. Ovi prodavači alata spajaju podatke Amazon proizvoda sa spoljnom bazom podataka. Sprovođenje ovih alata online trgovci mogu dodati i promijeniti proizvode, poboljšati listing, pratiti inventar, prilagoditi svoje cijene i čak koristiti više funkcija. Neki Amazon alati za listanje mogu sinhronizovati podatke o inventarima sa drugim prodajnim kanalima. To vam daje mogućnost da prodaje sve svoje proizvode na više tržišta. Štaviše, možete upravljati narudžbama i isporukama za sve prodajne kanale.

  Nekoliko od ovih alata za upravljanje inventarima pruža veoma pristupačnu politiku cena. Tako da mogu podržati kupce višekanalne prodajne potrebe.

  Ovi prodavci uključuju prodavačEngine Plus (49 dolara. 95) - obezbedite potpune alatke za upravljanje, JoeLister (29 dolara) - služe za Amazon i eBay prodavače; Vendio (99 dolara) - savršeno služi za Amazon prodavce i druge trgovačke platforme; SellBrite (183 dolara) - odelo za prodavce i trgovce velikog obima na Amazon i drugim popularnim tržištima Source .

December 22, 2017