Back to Question Center
0

Želite da obradite podatke? Deset korisnih usluga za skraćivanje Weba koje morate pokušati prema Semalt

1 answers:

Web skraping je komplikovana tehnika koja se implementira sa više 7). Ovi alati komuniciraju sa različitim web stranicama na isti način kao i kada koristimo pretraživač poput Firefoxa ili Chrome-a. Štaviše, web skraping programi prikazuju izvučene podatke u čitljivom formatu. Oni pomažu u stvaranju više potencijalnih izvora i najboljeg poslovanja.

Najbolji alati za skrivanje stranica:

Ovdje smo dali listu najboljih i najkorisnijih alata za web skraping, od kojih su neki besplatni dok su drugi plaćeni.

1. Uvoz. io

Uvoz. Io je poznat po svojoj naprednoj tehnologiji. Alat je pogodan za profesionalce i profesionalce. Ovaj alat za skraćivanje weba ne samo da pristupa i otvara veliki broj web lokacija, već i izvozi izvučene podatke u CSV. Na stotine hiljada stranica i PDF datoteka može se skuvati u roku od sat vremena sa Import-om. io. Tačka plus je da ne morate pisati bilo koji kod. Umjesto toga, ova alatka gradi više od 1000 API-ja baziranih na vašim zahtjevima.

2. Dexi. io

Dexi. Io je poznat i kao CloudScrape. Ovaj web program za skraćenje i izradu podataka je pogodan za programera i freelancere. Opšte je poznato po pretraživaču i uređivaču zasnovanom na pretraživaču koji vam olakšava pristup i preuzimanje preuzetih podataka na tvrdom disku. Takođe, ovo je odličan web pretraživač koji može sačuvati podatke na bilo kojoj od Box-ova. net ili Google disk. Možete i svoje podatke izvoziti u CSV i JSON.

3. Webhouse. io

Webhouse. Io je jedna od najneverovatnijih i fantastičnih aplikacija za skraping zasnovane na pretraživačima. Omogućava jednostavan i direktan pristup strukturiranim podacima i ima mogućnost da indeksira veliki broj web stranica u jedinstvenom API-u. Možete lako izvući podatke koristeći Webhouse. io i spremite ga u formate kao što su RSS, XML i JSON.

4. Scrapinghub

Sa samo 25 dolara mesečno možete pristupiti svim neverovatnim funkcijama Scrapinghub. Ovo je aplikacija zasnovana na oblaku koja ispunjava zahtjeve za ekstrakcijom podataka na bolji način. Scrapinghub je najpoznatiji po svom pametnom proksi rotatoru koji je pogodan za brzo zaštitne stranice.

5. Visual Scraper

Visual Scraper je još jedan program za vađenje podataka i sadržaja. On izvlači informacije sa različitih web stranica, a rezultati se prenose u realnom vremenu. Vaše izvučene podatke možete izvoziti u formate poput SQL, JSON, XML i CSV.

6. Outwit Hub

To je Firefox dodatak koji može znatno pojednostaviti našu pretragu weba zbog svojstva ekstrakcije podataka. Outwit Hub je podjednako poznat među programerima i web programerima; ovaj alat čuva vaše podatke u čitljivim i skalabilnim formatima, nudeći korisnički interfejs i najbolje usluge.

7. Strugač

Tačno je da Scraper ima ograničene funkcije za skraćivanje podataka, ali to ne znači da neće učiniti vaše istraživanje na mreži lakim. U stvari, Scraper je prvi izbor različitih preduzeća, SEO stručnjaka i programera aplikacija. Možete kopirati podatke u klipbord ili ih spremiti u različite tabele prema vašoj želji. Nažalost, ovaj alat ne puzira vaše web stranice.

8. 80 nogu

To je jaka, fleksibilna i korisna aplikacija za skrining. Možete konfigurirati 80 nogu prema vašim zahtevima, i ovaj alat dobija tražene informacije za nekoliko sekundi.

9. Spinn3r

Spinn3r preuzima podatke sa celokupne veb lokacije, društvenih mreža, vesti i privatnih blogova, čuvajući svoje podatke u JSON formatu. Pored svojih izvrsnih karakteristika ekstrakcije podataka, Spinn3r osigurava sigurnost i privatnost podataka i ne dozvoljava spameru da ga ukrade.

10. ParseHub

ParseHub je kompatibilan sa web stranicama koje koriste AJAX, kolačiće, JavaScript i preusmeravanja. Možete pretraživati ​​što više web stranica koliko želite i dobijate podatke u potrebnim formatima. Ovaj alat može koristiti Mac OS X, Windows i Linux korisnici Source .

December 22, 2017