Back to Question Center
0

Da li želite da izvadite veb podatke? Semalt predstavlja besplatan softver za ekstrakciju weba podataka

1 answers:

Dobijanje informacija sa web stranice je složena tehnika koju koriste različite kompanije. Organizacije koje žele da prikupe obim podataka o određenim predmetima mogu dobiti od sledećih programa:

1. Strugač

Strugač je dodatak Chrome koji ima širok spektar funkcija. Nije samo strugač podataka već istraživač ključnih reči. To nije previše sofisticiran alat koji može da izvozi svoje podatke u Google tablične tabele. Vaši podaci će biti kopirani i pohranjeni u tabelama, zahvaljujući OAuth-u za to što je to moguće. Strugač je odličan i za programera i za programera.

2. Web žetva

Web Žetva dolazi sa različitim konfiguracijskim opcijama i odličan je program za izvlačenje podataka sa otvorenim izvorima. Napisano je u Java-u i prikuplja podatke sa osnovnih i naprednih web stranica. Web Harvest uglavnom cilja na XML ili HTML web stranice.

3. Scrapy

Scrapy je još jedan divan alat za skraćivanje podataka . To je punopravni puzajući okvir sa desetinama karakteristika i opcija. Scrappy radi brzo i dobija željene formate podataka. Može se koristiti samo kada instalirate Python na svoj uređaj. Plus, morate imati osnovno razumevanje ovog programskog jezika.

4. FMiner

FMiner je jedan od najboljih i najkorisnijih alata za vađenje podataka. U poređenju sa drugim sličnim programima, FMiner je pouzdaniji i ima bolje karakteristike. On izvlači podatke čak i na najkomplikovanijim web stranicama i podržava JavaScript i AJAX formate. Takođe dobija podatke u MySQL i Oracle formate, u zavisnosti od vaših zahteva.

5. Outwit

OutWit je jedan od najkrupnijih i najkorisnijih programa za vađenje podataka. To je ekstenzija Firefoxa sa opterećenjima svojstava ekstrakcije podataka. Outwit pojednostavljuje vaše pretraživanje na webu i pomaže u automatskom pretraživanju različitih web stranica.

6. Traka sa alatkama za podatke

Data Toolbar može automatski automatizovati proces obrade podataka. Ako tražite da prikupljate podatke sa različitih web stranica i da vam trebaju informacije od tačke, morate pokušati Data Toolbar.

8. iMacros

Najbolja karakteristika iMacrosa je da može automatizovati ponavljajuće zadatke. Bilo da ga želite koristiti u Firefox-u ili Google Chrome-u, iMacros podržava sve pregledače i pomaže vam da navigirate kroz veliki broj web stranica. Plus, pomaže u pretvaranju web tablica i lista u korisne informacije.

9. Google Web skraper

Ovo je program za ekstrakciju podataka koji radi na pretraživaču koji radi kao Outwit i Import. io. Google web skraper dizajniran je da izvuče podatke iz tekstualnih i PDF datoteka. Morate istaknuti podatke koji su vam potrebni, a ovaj alat će vam dati željene kopije za sat vremena. Podatke možete sačuvati na Google disku.

10. Extracty

Extracty je relativno nov, ali neverovatan program za grebanje, koji se pokreće tehnologijom mašinskog učenja. Možete kreirati API-ove pomoću ovog programa i popuniti čitavu web lokaciju u roku od nekoliko sekundi Source .

December 22, 2017