Back to Question Center
0

Semalt govori o WebHarvy-u, jednom od najboljih besplatnih veb skrapera

1 answers:

Internet ima dosta programa za skraćivanje podataka. Neki od ovih alata su pogodni za ne-tehničke korisnike, freelancere i obrazovne radnike, dok su drugi prioritet preduzeća, velikih brendova i preduzeća. WebHarvy je relativno novi softver za skraćivanje podataka koji može automatski izvlačiti informacije iz slika, e-pošte, tekstova i URL-ova. Ovaj besplatni program čuva vaše vreme na ekstrakciji podataka i pruža sadržaj u različitim formatima. WebHarvy je jednostavan za korištenje alat koji počinje struganjem u roku od nekoliko sekundi. On izvlači podatke sa različitih web stranica zasnovanih na vašim ključnim riječima i čuva ih u korisničkom i čitljivom formatu. Neke od najinteresantnijih opcija su navedene u nastavku:

1. Point and Click Interface

Kao veb vizirni web skraper , WebHarvy ima interfejs za tačku i klik, tako da vam ne treba pisati skripte i kodove prilikom čišćenja podataka. Pored toga, možete koristiti svoj ugrađeni pregledač za navigaciju različitih web stranica i odabrati informacije koje će biti očišćene klikom miša. WebHarvy je jedan od onih vrlo malo alata za skraćivanje podataka koji obećavaju kvalitetne rezultate i ne koštaju vas.

2. Skraćenje sa više stranica

Koristeći WebHarvy, lako možete skrivati ​​podatke sa različitih web stranica kao što su oglasi proizvoda, online prodavnice, adrese e-pošte, sajtovi vijesti, putni portali, itd.Ova alatka ne samo da izvlači podatke već i olakšava pretragu vaše web stranice i poboljšava rangiranje u rezultatima pretraživača.

3. Kategorija Struganje

Sa WebHarvy-om, sada možete skrivati ​​informacije sa liste veza koje mogu dovesti do sličnih stranica ili listinga stranice. Drugim riječima, možemo reći da možete koristiti WebHarvy za izvlačenje podataka iz kategorije zasnovanih na kategorijama poput Amazon i eBay bez ugrožavanja kvaliteta. Osim toga, ovo lako postavljanje alata deli vaše ošišane podatke u različite pod-kategorije.

4. Preuzimanje slika

Izvlačenje podataka iz slika jedan je od glavnih problema sa kojima se suočavamo ovih dana. Sa WebHarvy-om, možete da preuzmete slike kada su potpuno ili delimično okačeni na vaš čvrsti disk. Ovaj alat će automatski oštetiti slike prikazane na različitim web stranicama i sajtovima e-trgovine.

5. Auto Pattern Detection

Ovaj alat se razlikuje od drugih običnih programa za skraćivanje podataka jer WebHarvy može automatski identifikovati obrasce podataka koji se javljaju na različitim web stranicama. To znači da vam ne treba pojedinačno da pojedete podatke o cenama i e-mail adresama. To je zato što će WebHarvy konfigurisati sve za vas i automatski identifikovati kategorije i obrasce podataka oštetih.

6. Skraping zasnovan na ključnim riječima

Za razliku od drugih običnih usluga skrininga, WebHarvy vrši skraćivanje ključnih riječi za svog korisnika. To znači da ako želite da izvučete informacije sa web stranica na osnovu njihovih ključnih riječi, možete prilagoditi postavke WebHarvy i pustiti alatu da izvršava svoju funkciju. Podaci će biti izvučeni sa web lokacija bez ometanja ključnih riječi, a uvijek je bez grešaka.

7. Redovni izrazi

Sigurno je reći da je WebHarvy dobra alternativa za Kimono Labs i uvoz. io. Ovaj besplatni program dozvoljava vam da primijenite regularne izraze na tekstu i HTML izvoru i brišete podatke za vas bez kompromisa o kvalitetu Source .

December 22, 2017