Back to Question Center
0

Semalt predlaže 3 jednostavna koraka za skraćivanje sadržaja weba

1 answers:

Ako želite izvlačiti podatke sa različitih web stranica, blogove, morali biste naučiti neke programske jezike kao što su C ++ i Python. Nedavno smo na Internetu videli različite dobro poznate krađe sadržaja na internetu, a većina ovih slučajeva uključivala je sadržaj alatke za oštrenje i automatske komande. Za korisnike operativnog sistema Windows i Linux, razvijeni su brojni alati za web skraping koji olakšavaju njihov rad u određenoj mjeri. Neki ljudi, međutim, više vole ručkanje sadržaja, ali to je malo uzimanje vremena.

Ovde smo razgovarali o 3 jednostavna koraka za skraćivanje veb sadržaja za manje od 60 sekundi.

Sve zlonamerni korisnik treba da uradi:

1. Pristupite online alatu:

Možete probati bilo koji poznati program za skraćenje na mreži, kao što je Extracty, Import. io, i Portia by Scrapinghub. Uvoz. Io je tvrdio da je na Internetu skinuo više od 4 miliona web stranica. Ona može pružiti efikasne i značajne podatke i korisna je za sve kompanije, od startupa do velikih preduzeća i poznatih brendova. Štaviše, ovaj alat je odličan za nezavisne edukatore, dobrotvorne organizacije, novinare i programere. Uvoz. Io je poznato da isporučuje SaaS proizvod koji nam omogućava da pretvorimo web sadržaj u čitljive i dobro strukturirane informacije. Tehnologija učenja mašine čini uvoz. Prethodni izbor kodera i kodera.

S druge strane, Extracty pretvara web sadržaj u korisne podatke bez potrebe za kodovima. Omogućava vam hiljade URL-ova istovremeno ili na rasporedu. Možete dobiti pristup stotinama do hiljadama redova podataka koristeći Extract. Ovaj web program za skraćenje čini vaš rad lakšim i bržim i radi u potpunosti na oblaku.

Portia by Scrapinghub je još jedna izvanredna alatka za skraćenje weba koja vam olakšava rad i izvlači podatke u željene formate. Portia nam omogućava da prikupljamo informacije sa različitih sajtova i ne trebaju nikakvo znanje o programiranju. Možete kreirati predložak tako što ćete kliknuti na elemente ili stranice koje želite izvući, a Portia će kreirati svoj pauk koji neće izvlačiti samo vaše podatke, već će i popisati svoj web sadržaj.

2. Unesite URL takmičara:

Kada odaberete željenu uslugu za skraćivanje weba, sledeći korak je uneti URL adresu vašeg takmičara i početi sa pokretanjem skrapera. Neki od ovih alata će u roku od nekoliko sekundi izvući ceo web stranicu, dok će ostali dijelovi ekstrahirati sadržaj za vas.

3. Izvozite svoje oštre podatke:

Kada dobijete željene podatke, poslednji korak je izvoz vaših ožiljnih podataka. Postoji nekoliko načina na koji možete izvoziti izvučene podatke. web skrapers kreiraju informacije u oblicima tabela, listi i obrasca, što olakšava korisnicima da preuzmu ili izvoze željene datoteke. Dva najspornija formata su CSV i JSON. Skoro sve usluge za skraćivanje sadržaja podržavaju ove formate. Moguće je da pokrenemo naš skener i sačuvamo podatke postavljanjem imena fajla i odabirom željenog formata. Takođe možemo koristiti opciju Pipeline elementa za uvoz. io, Extracty i Portia da postavite izlaze u plinovod i dobijete strukturirane CSV i JSON datoteke dok se vrši skraćivanje Source .

December 22, 2017