Back to Question Center
0

Semalt nudi razmatranje najboljeg besplatnog softvera za skraćivanje podataka

1 answers:

Postoje različiti načini dobijanja podataka sa blogova i sajtova po vašoj želji. Neke tehnike skraćenja podataka su pogodne za programera i preduzeća, dok su druge namenjene za neprogramere i freelancere. Web skraping je složena tehnika koja pretvara nestruktuirane podatke u strukturisane informacije. Primjenjuje se samo kada koristimo pouzdan i autentičan softver i alate. Sljedeći alati su u interakciji sa sajtovima i prikazuju korisne podatke u organizovanom obliku.

1. Beautiful Soup:

Ova Python biblioteka je dizajnirana za skraćivanje XML i HTML datoteka. Lijepa supa je lako instalirati ako koristite Ubuntu ili Debian sistem.

2. Uvoz. Io:

Uvoz. io je besplatna alatka za skraćivanje weba koja omogućava da skraćujemo podatke sa složenih i jednostavnih lokacija i organizira ih u skup podataka. Najpoznatiji je po savremenom i korisničkom interfejsu.

3. Mozenda:

Mozenda je još jedan korisni i neverovatan web scraping program koji nam olakšava skrivanje podataka i hvatanje sadržaja sa više lokacija. Dostupan je u besplatnim i plaćenim verzijama.

4. ParseHub:

ParseHub je vizuelni web scraping alat koji pomaže u skraćivanju i tekstova i slika. Ovaj program možete koristiti za prikupljanje podataka iz vijesti, putnih portala i online prodavaca.

5. Octoparse:

Octoparse je alat za skraćivanje klijentskih stranica za Windows. Ona može pretvoriti ne-strukturirane podatke u organizovanu formu bez potrebe za kodovima. Dobro je za programera i programera.

6. CrawlMonster:

CrawlMonster je prekrasan program za skraćenje weba koji služi i kao strugač i web pretraživač. Ona se široko koristi od SEO stručnjaka i omogućava vam da skenirate sajtove na bolji način.

7. Connotate:

Connotate je automatski alat za web skraping. Samo trebate tražiti konsultacije i dati neke primjere kako želite da se vaši podaci izvuku.

8. Zajedno puzanje:

Zajedno puzanje nam daje korisne skupove podataka koje se mogu koristiti za popisivanje naših veb lokacija. Takođe sadrži neobrađene podatke i izvučene metapodatke za poboljšanje rangiranja pretraživača sajta.

9. Crawley:

Crawley je automatizovana usluga za skraćenje i izvlačenje podataka koja može oštetiti više lokacija, pretvarajući njihove neobrađene podatke u strukturiranu formu. Rezultate možete dobiti u JSON i CSV formatima.

10. Sadržaj Grabber:

Sadržaj Grabber je jedan od najmoćnijih web skraping softvera. Omogućava jednostavno kreiranje autonomnih agresivnih mreža.

11. Diffbot:

Diffbot je i alat za skraćivanje podataka i web pretraživač. Ona pretvara vaše web stranice u API-ove, dajući vam najbolje moguće rezultate.

12. Dexi. Io:

Dexi. io je idealan za profesionalce i novinare. Ovaj cloud web program za skraćenje automatizuje vaše podatke i daje vam željene rezultate u roku od nekoliko minuta. Dostupan je u besplatnim i premium verzijama i može se baviti i JavaScript datotekama.

13. Data Scraping Studio:

Data Scraping Studio prikuplja podatke iz HTML, XML, PDF dokumenata, kao i više web stranica. Trenutno je dostupan samo za korisnike Windowsa.

14. FMiner:

FMiner je dizajner vizuelnih dijagrama i web skraping softver koji vam omogućava da izradite projekte s opcijom makro snimanja.

15. Grabby:

Grabby je online servis za skraćenje weba koji se može koristiti za čišćenje podataka sa adrese e-pošte i web stranica. To je program baziran na pretraživaču koji ne zahteva instalaciju da bi se stvari završile Source .

December 22, 2017