Back to Question Center
0

Semalt: 4 alatke za skeniranje podataka koje će vam uštedjeti vrijeme

1 answers:

Programiranje je neophodan deo nauke o podacima. Treba razviti odlične programske veštine da ručno rukujemo podacima. Međutim, neki ljudi ne mogu naučiti različite jezike kodiranja i tražiti odgovarajuće alternative. Sledeći alati za skraćivanje podataka su odlični za ne-programera.

1. Kimono Labs

Kimono Labs je već duže vreme. To je jedna od najboljih i najneverovatnijih aplikacija za skraćivanje podataka. Ovaj program otvorenog koda dolazi sa 15-dnevnom probnom verzijom, ali je dostupna i njegova besplatna verzija. Kimono Labs otvara čitavu veb lokaciju, počevši od prikupljanja podataka do njegovog čišćenja i validacije i primene. Kimono Labs takođe radi kao moćni web pretraživač i može se koristiti bez ikakvog koda. Povrh toga, on vam dozvoljava da istovremeno ogrebete ogroman broj lokacija i da uopće ne ugrožavate kvalitet. Kimono Labs je uvek prvi izbor preduzeća, koji se koristi za prikupljanje podataka, vizualizaciju i organizaciju. Takođe, implementira velike analize podataka za svoje korisnike, olakšavajući njihov rad.

2. Uvoz. io

Prečišćavanje podataka za ne-programera nikada nije bilo tako lako. To je automatizovana platforma za ekstrakciju weba koju su stručnjaci izradili i tvrdi da su dosadašnji veliki broj web stranica iskopirali. Uvoz. Io je odličan ne samo za ne-programera već i za naučnike podataka. Ovaj alat automatski otkriva najbolje informacije za vas pre početka obrade i koristi se i kod stručnjaka za tekstovanje. Njegovi hiper-parametri olakšavaju odabir podataka o greškama i dobijaju ga u željenom formatu.

3. Facebook i Twitter API-ovi

Za stručnjake iz socijalnih medija, startupi i ne-programeri, API Facebook i Twitter su prilično efikasni. Oni pružaju usluge za skraćivanje podataka preko određenih API-ja i traju samo nekoliko minuta da bi vaši podaci bili urađeni u željenom formatu. Koristi definirane izvore za kreiranje skupova podataka i popunjava vaše web stranice u kratkom roku bez ikakvih programskih vještina i tehničkih znanja. API-ovi pomažu u rešavanju različitih problema u vezi sa podacima, otkrivanju i uređivanju grešaka u vašem tekstu i dobijanju visokokvalitetnih informacija sa obe slike i videa za korisnike.

4. Skraper (Chrome Extension)

Ako redovno koristite Google Chrome i to je vaš primarni web pregledač, jednostavno pokušajte skraper. To je jedan od najboljih i najefikasnijih programa za skraćivanje podataka. Sagrađen je tehnologijom za učenje mašinerije i specijalno je dizajniran za neprogramere. Strugač može izvući korisne informacije za vas i ima puno izvanrednih karakteristika. Opcija otkrivanja neželjene pošte spam omogućava vam da se rešite neželjenih podataka i organizujete informacije na osnovu vaših zahteva, bez ikakvih pravopisnih ili gramatičkih grešaka. Strugač takođe pomaže u analiziranju objavljenih komentara i e-pošte, dobijanja podataka koje dobro izvlačite, i određuje da li je korisno za vaše poslovanje ili ne.

Za razliku od drugih običnih alata za oštrenje podataka, gore navedene usluge ne zahtevaju da budete tehnički usmjereni. Takođe, ne morate da naučite programske jezike da biste dobili koristi od ovih skripača podataka . Morate ih samo instalirati i aktivirati kako biste imali koristi od svojih opcija i opcija za skraćivanje podataka Source .

December 22, 2017