Back to Question Center
0

Web alati za skraćenje - Semalt Advice

1 answers:

Skraćivanje podataka je jedan od najkomplikovanijih zadataka za ne-tehničke ljude. To je zato što im nedostaje znanje i ne znaju ništa o tome kako dobiti koristi od Python, Java, Go, JavaScript, NodeJS, Obj-C, Ruby i PHP kao što su jezici. Programiranje je sastavni deo nauke o podacima, ali neki startupi i novoprimci nemaju dovoljne programske veštine i još uvek žele da izvuku veb podatke bez ugrožavanja kvaliteta. Za ovakve pojedince, sledeće web skraping aplikacije su najbolje i najpogodnije.

Strugač (Google Chrome ekstenzija)

Različiti ne-programeri i freelanceri preferiraju skenera zahvaljujući svojim besprijekornim funkcijama za skraćivanje podataka. Ovaj alat za naučno-upravljačke podatke usmeren na GUI može skrabrati i osnovne i napredne web stranice i imati odličnu tehnologiju za učenje na mašini kako bi vam olakšao rad. Ova platforma je specijalno dizajnirana da izvuče podatke sa Amazon, eBay i drugih sličnih lokacija i ima ugrađenu spam detekciju. Sa njim možete lako otkriti spam u svojim podacima i možete ga ukloniti u roku od jednog ili dva minuta. Ima specifičnu biblioteku Google API-ja za bolju ekstrakciju podataka i čuva vaše podatke u svojoj sopstvenoj bazi podataka. Takođe možete sačuvati podatke na tvrdom disku ili bilo kojem drugom uređaju po izboru.

Uvoz. io

Sa uvozom. Io, ne morate biti tehnički orijentisani i možete redovno očistiti kvalitetne podatke. Ova aplikacija za web izvlačenje tvrdi da je uklonila potrebu za ne-programerima i naučnicima podataka. Kao što znamo da nauka o podacima zahtijeva statistiku i matematiku, veštine programiranja, ali ne morate ništa naučiti ako koristite uvoz. io. Ovaj alat je pogodan i za pojedince i za preduzeća.

Kimono Labs

Kimono Labs je otvoreni izvor samostalnog web skraping softvera. Može da skrati podatke sa ogromnog broja lokacija u roku od nekoliko minuta. Dostupan je u besplatnim i plaćenim verzijama i pogodan je za ne-tehničke osobe. Uz Kimono Labs, ne morate naučiti Python ili neki drugi programski jezik. Predefinisani gajbi pomažu vam da indeksirate svoje podatke ili različite web stranice. Samo morate da preuzmete i pokrenete ovaj program i pustite Kimono Labs podatke za vas za nekoliko minuta. Njegova respiratorna oprema zasnovana na oblaku omogućava lako i brzo razmjenjivanje informacija između različitih uređaja. Kimono Labs koriste preduzeća, novinare, online maloprodaje, telekomunikacione agencije i freelanceri u velikoj mjeri.

Facebook i Twitter API

Veliki podaci predstavljaju veliki problem za različite webmastere i ne-tehničke osobe. Stoga, oni često koriste Twitter i Facebook API-e kako bi dobili svoje podatke. API-ovi nam pomažu da izvučemo korisne informacije sa različitih veb lokacija i blogova i napravimo predviđanja o tome kako da uređujete i sačuvate podatke kada je potpuno očišćena. Najbolja uloga je u tome što API-ji mogu lako rukovati web sadržajem, u čitljivom i skalabilnom formatu. Oni pružaju lepu vizualizaciju oštetih podataka, klasifikuju ga u različite kategorije ili importuju u različite formate prema našim željama i zahtevima. Morate koristiti API-je društvenih medija ako ste ne-tehnička osoba koja nema programerske vještine Source .

December 22, 2017