Back to Question Center
0

Kako Amazon istraživački alati mogu uticati na optimizaciju vašeg proizvoda?

1 answers:

Svi onlajn trgovci koji prate poslovne vijesti e-trgovine znaju koliko vredno mogu staviti svoje proizvode na globalnu trgovačku platformu Amazon. Amazon pruža prednosti i prodavcima i trgovcima na malo. Zato nikada nije kasno da predstavite svoje proizvode na Amazon-u bez obzira da li imate svoju brendiranu web stranicu ili ne.

Da bi vaš proizvod bio vidljiv na Amazon pretraživanju, potrebno je da napravite pobedničku marketinšku kampanju. Treba napomenuti da je algoritam rangiranja Amazon A9 sasvim drugačiji od onog što smo videli na Google-u. Amazon naglašava maksimizaciju prihoda i naknadno plasira proizvode. To znači da svaki prodavac Amazon ima šansu da poveća ukupne poslovne prihode i privuče još više potencijala nego na brendiranoj web lokaciji. Međutim, u takvoj konkurentnoj okolini e-trgovine, nije dovoljno postaviti svoje proizvode i čekati prodaju, čak i ako je vaš brend poznat. Dakle, kako biste bili sigurni da će vaši proizvodi biti viđeni od strane vaše ciljane publike, morate uložiti svoje vrijeme i napore u istraživanje ključnih reči i optimizaciju liste. Štaviše, preporučljivo je koristiti jedan od Amazon marketing programa (Amazon Vendor Central, Amazon Seller Central, Amazon Vendor Central Express) koji će savršeno zadovoljiti vaše poslovne potrebe.

Kao prodavac Amazonka, imate previše posla uključujući istraživanje, praćenje i usluge upravljanja. Ako imate na raspolaganju puno proizvoda, biće izuzetno izazovno ručno upravljanje njima. Potreban vam je profesionalni softver za praćenje koji vam pomaže da postignete uspeh.

U ovom članku upoznaću vas sa nekim profesionalnim istraživačkim i analitičkim alatima koji će vam pomoći da povećate svoje rang liste na Amazon i privučete više vode.

) Ako biste želeli da dobijete tačne informacije o tome koje proizvode i niše kategorije su popularne na Amazonu, Jungle Scout će biti najbolji za vas. Ovo istraživačko sredstvo pomaže u pronalaženju Amazon proizvoda od kojih možete profitirati. Jungle Scout prikuplja najpouzdanije Amazonove podatke o prodaji u industriji kako bi vam pomogao u izbjegavanju bilo kakvih skupih poslovnih grešaka. Ovaj alat takođe uključuje tragač proizvoda koji je dizajniran da uštedi vaše vreme koje možete potrošiti na dosadnim istraživanjima. Osim toga, možete koristiti ovu alatku za spijuniranje svojih konkurenata. I konačno, najbolji dio toga je što možete automatski istražiti svoju nišu kako biste otkrili skrivene prihode. Ako koristite Jungle Scout kao dodatak za Chrome, možete dobiti trenutne uvide proizvoda na bilo kojoj stranici koju pregledate. Biće vam dostavljena cena svakog proizvoda, procenjena prodaja, broj pregleda i još više. To će vam pomoći da napravite tačna poređenja proizvoda u toku leta.

Dakle, Jungle Scout vam može pomoći da budete na TOPu konkurentske Amazonke tržnice i nadmudrirajte svoje konkurentske niše.

  • Semalt Amazon SEO

Većina kupaca koristi Google pretragu da pronađe Amazon proizvodi. Pre svega, unose naziv proizvoda plus Amazon u Google pretragu, a tek onda se pojavljuje na Amazon stranici sa rezultatima pretrage. Semalt Amazon SEO služi da podigne šanse za vašu listu proizvoda Amazon pojavljuje se na TOPu Google SERP-a. Uz jedinstvenu tehnologiju masivne izgradnje linkova, Semalt čini Google asocijacijom vašu stranicu proizvoda sa ključnim frazama koje vam treba da primorate vašu prodavnicu na TOP rezultate. Možete naručiti šestomesečnu ili godišnju pretplatu koja će uključivati ​​usluge kao što su predlogi za profesionalne ključne reči, efikasna kampanja za izgradnju veze, do 100 pojmova za pretragu u Google TOP10, poboljšanje rangiranja, postojanje SEO grešaka provera i ispravka. Ono što je najbolje jeste da ćete moći stalno pružiti stručnu podršku od iskusnih Semalt specijalista.

Dakle, ako želite da nadmudrišete svoje konkurente i dobijete beskrajan tok potencijalnih kupaca od najvećeg izvora saobraćaja na Internetu, Semalt Amazon SEO će zadovoljiti sve vaše poslovne potrebe.

Traženje ključnih riječi je bitan dio bilo koje kampanje optimizacije, uključujući Amazon proizvod optimizacija. To je prvi Amazon ključni kod tracker, tako da je vjerovatno više zrel od takvih alatki za nadmetanje ključnih reči. Ova alatka pomaže u rastućem rangiranju i zadržavanju visokih dugo vremena. Prema napadačkoj strategiji AMZ Tracker-a, možete brzo da dosegnete rangiranje na prvom mestu kroz promociju, optimizaciju kursa konverzije i analizu konkurencije. On vam pruža podatke o pozicijama u rangiranju proizvoda i pratite proizvode vašeg konkurenta, tako da možete videti kada izvršavaju promjenu koja funkcioniše. Osim toga, AMZ Tracker sarađuje sa najvećom platformom Amazon deal Vipon. com koji dozvoljava trgovcima meta miliona potencijalnih kupaca. Još jedna prednost je što AMZ Tracker omogućava optimizaciju vašeg proizvoda. AMZ Tracker On Page Analyzer prikazuje jake i slabe tačke vaše trenutne liste proizvoda, pružajući vašoj prilici da ispravi. Osim toga, Amazon daje šansu da prati negativne kritike i prilagođava izveštaje e-pošte.

  • Merchant Words

Ovaj alat služi da vam pokaže najrelevantnije pojmove za pretraživanje da pronađete svoje proizvode ili povezane predmete unutar iste niše. Njegova baza podataka sadrži više od 170 miliona ključnih reči. Ovaj alat savršeno odgovara trgovcima koji žele da povećaju prodaju svojih proizvoda na Amazon. Softver za Merchant Words pomaže da otkrijete veoma specifične ključne fraze koje kupci koriste za pronalaženje određenog proizvoda. Ove fraze je mnogo lakše rangirati jer nisu visoko konkurentne. Štaviše, koristeći ovaj alat, možete dobiti ključne riječi sa svjetskog tržišta. Software Merchant Words vam pruža pristup globalnoj publici sa bazom podataka za pretragu od kupaca iz različitih evropskih i azijskih zemalja. Pomoću alatke Merchant Words možete napraviti konačne CSV datoteke za integraciju ovih podataka sa bilo kojim sistemom koji efikasno koristite. I na kraju, koristeći ovaj alat, moći ćete da dobijete profesionalnu korisničku podršku.

  • Alat za ključne reči

Alat za ključne reči je profesionalni Amazon ključni softver za istraživanje koji služi za pomoć online trgovcima generišu relevantne dugovečne pojmove za pretraživanje koristeći Amazon Search suggest function. Ovaj alat implementira Amazonove funkcije rangiranja kako bi stvorio stotine hiljada primjenjivih termina pretraživanja za optimizaciju Amazon liste. Amazon prodavci koji žele imati pristup naprednijim funkcijama nesumnjivo će imati koristi od alatke za ključne reči za Amazon opciju. Međutim, elementi poput praćenja ključnih ključnih reči i dalje su van dometa za korisnike Amazon alatke za ključne reči Source .

December 22, 2017