Back to Question Center
0

Šta je HTML Extractor? Semalt predstavlja poznate alate za izvlačenje teksta iz HTML dokumenata

1 answers:

HTML ekstraktor ili skraper je alat koji ekstraktuje meta- meta opise i naslove dela sadržaja. Da biste dobili podatke iz jednostavnih HTML dokumenata, jednostavno morate imati osnovne veštine kodiranja. Ali za sofisticirane HTML dokumente, potrebno je da koristite pouzdane sadr? Aje sadr? Aja ili skra? Uje. Postoje različiti programski jezici kao što su Java, Python, PHP, NodeJS, C ++ i JS koje morate naučiti da izvučete sadržaj iz jednostavnih i složenih HTML datoteka. Za zadatke vezane za HTML, sledeći alati su najbolji.

1. Uvoz. io:

Uvoz. Io je jedan od najboljih skraćenica sadržaja i HTML ekstraktora na internetu. Ona funkcioniše na više jezika i rezolucija i koči vaš HTML dokument, koji proizvodi podatke u obliku tablica i lista. Ovaj program nudi opcije za preuzimanje metapodataka u JSON formatu.

2. Octoparse:

Koristeći Octoparse, možete izvući veliku količinu podataka sa različitih web stranica. To je jedan od najefikasnijih HTML ekstraktora na internetu koji može da skuplja podatke kako u strukturiranim tako iu nekonstruiranim oblicima. Octoparse zarađuje korisne podatke iz slika, HTML datoteka, tekstualnih datoteka, video zapisa i audio-zapisa.

3. Uipath:

Koristeći Uipath, lako možete automatizovati popunjavanje formata i navigaciju. To je tačan, jednostavan i neverovatan HTML ekstraktor i skener za sadržaj na internetu. Uipath čita podatke u oblicima JS, Silverlight i HTML, dajući vam najtačnije i poželjne rezultate.

4. Kimono:

Kimono radi dosta brzo i okuplja sadržaj sadržaja iz vesti i putnih portala. Dobro je za programera i programera. Ovaj HTML ekstraktor izvlači podatke sa stotina web stranica u roku od sat vremena. Kimono vam olakšava izvlačenje podataka u obliku slika, video zapisa i teksta.

5. Screen Scraper:

Screen Scraper je jedan od najboljih strugača koji pomažu izvlačenje podataka iz različitih HTML dokumenata. Može da obavlja i teške i jednostavne zadatke i ima puno navigacionih i preciznih opcija za vađenje podataka. Međutim, Screen Scraper zahteva malo programiranja i veština kodiranja. Plus, ova alatka dolazi u besplatnoj verziji i idealna je za HTML datoteke.

6. Scrapy:

Scrapy je visokokvalitetni program za skrining sadržaja i ekrana koji je dobar za vaše HTML dokumente. To je moćan okvir koji se koristi za indeksiranje web stranica i lako izvlačenje podataka sa blogova i sajtova. Scrapy je efikasan za HTML dokumente, a možete pratiti kvalitet svojih podataka dok se obrađuju.

7. ParseHub:

ParseHub za kratko vreme preusmerava upite na web pretraživače i koristi naprednu tehnologiju za učenje mašina za identifikaciju HTML dokumenata i skuplja korisne podatke od njih. ParseHub je kompatibilan sa Linuxom, Windowsom i Mac OS X-om.

8. Spam Experts:

SpamExperts alat identifikuje i eliminiše email spam . Štaviše, ona obrađuje vaše HTML datoteke i predstavlja moćan HTML ekstraktor. Neke od najboljih opcija su sinhronizacija i konfiguracija bilo koje HTML datoteke. Može se koristiti lokalno iu oblacima. SpamExperts prati odlazne i dolazeće podatke, pružajući vam najbolje moguće rezultate Source .

December 22, 2017