Back to Question Center
0

Mogu li pojednostaviti proces izgradnje povratnih podataka koristeći skriptu za backlink?

1 answers:

Da li ste se ikada zapitali kako dobiti povratne linkove od kvalitetnih slika? To je metoda izgradnje veze mnogi webmasteri koji nisu svesni ili jednostavno nisu svesni svoje moći. Međutim, u stvarnosti, jedna online slika može biti vredna hiljadu veza. Fokusiranje na izgradnju linkova zasnovane na tekstu može vam propuštati jednu od najutjecajnijih strategija izgradnje linkova - izgradnju linka za slike. Možete preneti mnogo korisnih informacija putem vizuelnih sadržaja kao što su infografika, video zapisi, fotografije i tako dalje.

Dozvolite nam da detaljnije pogledamo neke tehnike izgradnje linkova koje će vam pomoći da kreirate veze od slika.

Kako napraviti slike koje privlače saobraćaj i povratne veze?

Prije svega, želeo bih da kažem o značaju vizuelnih sredstava. Vizuelna sredstva imaju više snage nego samo odgovarajuće reči s slikama. Ako su ispravno uradili, oni pružaju kreativnost, jasnoću ili nove uvide u omiljenu temu.

Da biste privukli saobraćaj na svoj web izvor, potrebno je da stvorite upečatljiva vizuelna sredstva uz slogane za hvatanje. Korisnici imaju tendenciju da dele neke duhovite izjave, šale i memo. Međutim, ako niste dizajner, to može biti donekle problematično za vas da stavite sve stvari zajedno. Međutim, uvek postoji izlaz. Možete iskoristiti jeftine usluge kao što je Fiverr da biste kreirali jednostavnu sliku. Štaviše, možete naći svoje razne svirke. Oni će se složiti da kreiraju hladan jednostavan strip na vašem sadržaju za razumnu cijenu u kratkom roku. Međutim, ako vam treba nešto komplikovanije, to zahtijeva profesionalni pristup, onda morate unajmiti interni dizajn.

Teško je reći da li će ova slika privući dosta saobraćaja na vaš sadržaj ili ne, ali će sigurno pomoći u razumijevanju ideje iza članka.

Kako funkcioniše infografski marketing?

Infografski je moćno oružje za sticanje povratnih linija. Webmasteri ga koriste da prihvate čitaoce i da ih postanu lojalni brendu. Mala preduzeća uglavnom ubacuju infografiku u svoj sadržaj kako bi dobili ulazne veze od dominantnih igrača na tržištu.

Pre svega, potrebno je da napravite Google istraživanje da biste pronašli infografiku vezanu za industriju. Koristite sljedeće upite da biste pronašli pravi sadržaj - "ključna reč" + "infografski"; "Najbolja infografika ključnih reči"; "Infografika ključnih reči. "Zatim potražite rezultate i pronađite najbolje.

Ako je vaše preduzeće postavljeno u donekle nejasnu nišu, možete koristiti neke direktorijume slika gde možete pronaći sve. Jedan od najpoznatijih direktorijuma je Visual. LY i Pinterest.

Čim ste dobili odgovarajuću sliku, moraćete da pronađete temu koja najbolje odgovara vašoj niši. Koristeći navedene platforme, možete filtrirati dude i pronaći ideju o tome koje vrste infografike postaju poznate.

U sledećoj fazi, trebate uzeti svoje podatke zajedno. Budući da je vaš primarni cilj da dobijete vašu infografsku sliku iz mnogih nišnih web izvora, morate pažljivo sakupljati svoje podatke. A osim ako su vaši podaci impresivni, verovatno neće biti objavljen na Forbesu ili Harvardu. edu. Međutim, lako ga mogu povezati renomirani web izvori u vašoj industriji Source .

December 22, 2017