Back to Question Center
0

Koji je pravi način pisanja blog-a za povratne linkove?

1 answers:

Najčešće kada se radi o procesu optimizacije pretraživača (SEO) na skali, previše ljudi se zbuni ili čak čak i frustrirajući stvaranjem zvučnog profila za svoj sajt ili blog. Ali u čemu je problem? Stvar je u tome što su povratne veze zgrade i zarađivanje - zapravo dve različite stvari. Zgrada povratne veze znači stvaranje ili kupovinu samo u svrhe SEO. Na kraju - potrebno je da se nađete među prvih 10 rezultata pretrage na Google-u. S druge strane, međutim, zarađivanje povratnih linija znači da ih zaista zaslužujete. Ulaganje određenog vremena i truda u pisanju zvučnog komentara za povratne linkove je upravo ono što zaslužuje da zaslužite one koji su zasluženi. Zato biste trebali znati kako oblikovati pravi blog komentar za povratne linkove koji stvarno rade za poboljšanje vašeg SEO napora na skali. Dakle, šta čini "idealne" komentare u blogu koji bi "zaradili" vam toliko HQ linkova sa visokim PageRank kao što je moguće? Hajde da proverimo!

Ali prije nego što započnemo, hajde da se suočimo sa tim - zarađivanje povratnih linija znači da morate biti snažno usmjereni prema korisniku. Sa aspekta SEO-a, ako učinite korisniku srećnim, molimo vas i Google pretraživač. Mislim da nema potrebe da trošite toliko vremena tražeći bilo kakve rupe ili trikove da varaju ili manipulišu glavnim algoritmom za pretragu. Voleo bih da mogu vratiti svoje vreme, ali bolje je uzeti kao zdravo za gotovo - ako želite da izgradite pravi posao koji stvara stvarni dohodak, morate koncentrirati svoj trud da ugodite korisniku. U stvari, sve ih je zadovoljno dosledno može pretvoriti u svoje male pomoćnike u marketingu - sretni korisnici će vam zaraditi više linkova, dijeliti svoj sadržaj na Webu i vjerojatno će se vratiti i postati u stvari stvarni kupci.

Vraćanje na tačku - koji je pravi način da imate dobar blog komentar za povratne linkove - dozvolite mi da vam pokažem proces na skali. Evo šta treba da uradite:

Postanite korisnik-centrični

Napravite svoju celokupnu SEO kampanju samo da se okrenete ka korisniku - pre svega. Sve što treba da zapamtite je da Google prepoznaje svaki backlink kao "glas. "Na taj način, sve što vam treba ovde je da dobijete više" kvalitetnih "glasova tako da svaki jedinstveni blog komentar za povratne linkove postane veoma korisno.

Fokus na kvalitet, a ne količinu

Nema potrebe da se kaže da sve treba uraditi organski, a da ne iskočite samo da biste stvorili što više postova. U suprotnom, Google ce to tumaciti kao spam ili neku vrstu manipulacije. Na taj način, zapamtite - ovde plagijat nije dozvoljen, jer čak i pojedinačni blog komentar za povratne linkove koji su ostali na Internetu mogu potencijalno povrijediti vaše rangiranje.

Kao što sam već rekao, stvaranje ogromnih količina smeća nikada neće vas odvesti. Mislim da jedini način da vaš sajt ili blog postanu jeste da preuzmete vođstvo i da ostanete van konkurencije. Uzimajući u obzir vaš "idealan" blog komentar za povratne linkove, preporučujem vam da se uverite da nemate nikakav neutemeljeni ili zastarjeli odgovor. Na taj način nemojte oklevati da obradite kompletno istraživanje podataka svaki put kada komentirate tako da nikada neće imati nedostatak ličnosti ili nedovoljnu dubinu. Takođe, morate biti kreativni i uvek spremni da radite stvari koje su potcijenili drugi (uključujući svoje prave konkurente i konkurente).

Krajnja linija

Na kraju krajeva, ne zaboravite da razmotrite alternativne načine vašeg sadržaja izvan blog komentara. Mislim, postoje mnoge druge mogućnosti za ostvarivanje veza, kao što su pisanje članaka za goste i objavljivanje povremeno, ili čak unutar vašeg rasporeda Source .

December 22, 2017