Back to Question Center
0

Koji su načini da dobijete besplatne, ali efikasne povratne linije?

1 answers:

Da biste dobili povratne linije, veoma je značajna u smislu optimizacije pretraživača. One služe za podizanje snage vašeg web izvora u rezultatima pretrage. Svi znaju da Google daje veću vrijednost da ne prati povratne linkove, prenoseći kroz njih saobraćaj na web stranice.

Na digitalnom tržištu postoji puno novinara koji traže jednostavne načine za kreiranje dolaznih linkova na svoje web stranice. Međutim, daleko od svih ovih tehnika izgradnje linkova prate Google smernice za rangiranje. Kao rezultat toga, neiskusni webmasteri dobijaju bilo kakve rezultate vezane za saobraćaj i rangiranje ili dobiju sankcije iz pretraživača.

U ovom članku želim da podelim sa vama neke korisne i pouzdane metode da biste dobili povratne linije i podignite svoje pozicije na stranici sa rezultatima pretrage. Nadamo se da će ove tehnike izgradnje linkova pomoći da dobijete veći promet od pretraživača.

Pre svega, razmotrimo kako možemo razlikovati između dofollow i nofollow backlinks.

Kako provjeriti koje vrste linkova imate?

Značajno je znati razliku između ovakvih vrsta ulaznih veza jer poseduju različitu vrijednost za optimizaciju pretraživača web stranice.

Dofollow linkovi su veze koje imaju "do" oznaku u svojoj strukturi i prenos sokove veze iz jednog izvora na drugi. Na takav način, povratne linije kreirane od strane visokih PR sajtova prenose vrijedne signale na povezani izvor, pokazujući Google autoritet ovoga izvora i njegovu vrijednost za korisnike.

Da biste proverili da li dobijate povratne linkove ili ne, jednostavno je potrebno da kliknete na njega i izaberete element pregleda. Na primjer, HTML kôd dofollow veze izgleda kao Google, a nofollow Google.

Dofollow backlinks su korisniji u terminu izgradnje linka jer oni pomažu vašoj stranici da rangiraju visoke rezultate u pretraživanju i pomažu u poboljšanju vlastitog domena, autoriteta stranica i PageRank. Štaviše, oni govore pretraživačima o visokom kvalitetu i relevantnosti vašeg sadržaja.

Putanja do besplatnih visokih PR dofollow linkova

  • Koristite Komentar

Commentluv je popularan WordPress dodatak služi da vaši linkovi dopunjavaju komentare u blogu koji je omogućio komentar. Ove blogove možete pronaći ručno koristeći određene fraze u Google-u (na primer - "blogovi za blogove sa tehnologijom", "blogovi za komentare zdravlja", "željena ključna reč ovde + blogovi za komentare" i tako dalje.

  • Gost Gost

Možete napraviti relevantne povratne linkove kroz blogove. Prije svega, morate da pronađete vezu sa vašim industrijskim blogovima ili forumima koji omogućavaju postovanje gostiju. Nakon toga, potrebno je da kontaktirate vlasnika blog-a i pitate ga o objavljivanju vašeg sadržaja pomoću veze dofollow. Podnesite svoje postove za goste, au okviru vašeg posta možete povezati neke od vaših novih članaka. Da biste pronašli kvalitetne blogove za goste u svojoj niši, možete voditi Google istraživanje ili koristiti MyBlogGuest platformu za pretraživanje Source .

December 22, 2017