Back to Question Center
0

Da li je moj posao dobar kandidat za generisanje povratnih linija?

1 answers:

Velike kompanije na mreži koje imaju budžet u internoj SEO timu i spremne da ulažu značajne sume u sve neophodne tehnike optimizacije imaju sve mogućnosti za generiranje povratnih linkova. Međutim, za mala ili lokalna preduzeća koja pokušavaju da ostanu u pozitivnom položaju, veza zgrada možda ne izgleda kao strategija koja vrijedi investiranja.

Hajde da razgovaramo o tome da li je izgradnja veze ekonomična tehnika za nedavno uspostavljenu online poslovanje ili je besmisleno da se naglasi na generisanje spoljnih veza na bazi optimizacije.

how to generate backlinks

Potencijalni povratak koji možete dobiti od povezivanja zgrade

Dozvolite nam da pogledamo šta je izgradnja veze i kako to može doprineti našoj optimizaciji pretraživača sajta. Ova eksterna tehnika optimizacije se koristi za prikazivanje pretraživača koliko je vaša web lokacija vredna. Kada pretraživači ocjenjuju koji web izvori zaslužuju najviši rang na stranici sa rezultatima pretraživanja, posebna pažnja posvećuje važnosti upita i autoriteta web stranica. Pomaže Google-u da korisnicima nudi najrelevantnije rezultate pretraživanja. Google procenjuje ovlašćenje web sajta koristeći nekoliko faktora, od kojih je najvažniji broj i kvalitet spoljnih veza koji ukazuju na web izvor.

Što je veći autoritet linka, to je veća vrijednost za vašu web stranicu koja može proći. Povratni autoritet određuje reputacija i pouzdanost izvora linkova i relevantnost sadržaja gdje se nalazi ova veza. Ako korisnici prate određenu backlink vezu, može se smatrati kvalitetnim i visoko autoritativnim.

Zgrada Link-a sama nosi mnogo koristi za web stranicu. Navedimo neke od njih:

  • Porast rangiranja

Dohodni linkovi mogu povećati autoritet domena vaše stranice ili podići saobraćaj na određenu stranicu vašeg web izvora na koji se ukazuje veza. Kao rezultat toga, Google će smatrati vašu web lokaciju uglednijom i dati vašoj web lokaciji viši rang, kao i poslati više prometa na vašu web lokaciju.

  • Referalni promet

Postavljanjem vaših linkova na postove gostiju i druge oblike spoljnog sadržaja donosite promet na vašu web lokaciju. Ako vaše veze okružuju kvalitetni sadržaj i sadržaji zasnovani na istraživanju koji će vam dati vrednost vašoj ciljnoj publici, dobićete saobraćaj od korisnika koji direktno kliknu na svoje povratne linkove za više informacija.

how to get backlinks

  • Svestanost blagajnika

Ako stalno pominjete svoj brend u blogovima i člancima na drugim vebsajtovima, korisnici će ga zapamtiti. Čak i ako ovi korisnici ne kliknu na vaše veze, poboljšali ćete vidljivost svog brenda.

  • ROI (povraćaj investicije) Povratne linije mogu trajati na neodređeno vrijeme, zbog čega se njihova vrijednost može povećati tokom vremena. Ako uložite svoj novac u postavljanje trajne veze na jednom od najboljih sajtova, dobićete visoku povraćaj ove investicije u obliku stalnog saobraćaja i konverzije Source .


December 22, 2017