Back to Question Center
0

Kako mogu da komentarišem povratne linkove poboljšavaju moj rang sajta na SERP-u?

1 answers:

Verovatno ste čuli mnogo užasnih informacija o povratnim linijama komentara komentara i negativno predisponirane na ovu tehniku. Međutim, želim da odvojite trenutak i pristupite ovoj strategiji otvorenim umom. Uprkos lošom ugledu ove strategije, korišćenje komentara u blogu kao strategiju backlink-a može vam pomoći u uspostavljanju dobrih odnosa sa potencijalnim klijentima i izgradnji autoriteta marke u okviru tržišne niše. Međutim, morate imati tačan pristup stvaranju povratnih linkova komentara kako biste dobili dobar SEO rezultat. U suprotnom, izgledat ćete sumnjičav u očima pretraživača i čak možete dobiti kazne za spammy tehnike izgradnje veze.

U ovom članku ćemo razgovarati o novim načinima dobijanja sokova veze od komentara. Možete zaboraviti sve što ste pročitali ranije. Pristup koji ćemo podijeliti s vama ne izgleda kao bilo koja druga tehnika izgradnje linkova koja zahteva korištenje dofollow, nofollow, pojmova za pretraživanje ili bilo koje druge stvari koje ste čuli.

Novi način za povratne komentare komentara

Hajde da razgovaramo o kojim fazama treba da pratite kako biste dobili povratne veze za kvalitetne komentare u kratkom roku.

  • Pronađite prave blogove

U početnoj fazi vaše kampanje izgradnje veze, morate pronaći prave blogove za generisanje vaših veza tamo. Potrebno je provesti istraživanje tržišne niše i pronaći web izvore koji dobijaju odličan saobraćaj i angažovanje. Nije očigledno tražiti najbolje blogove u industriji. Umjesto toga, možete pronaći prvenstvene PR blogove ili forume s nekim značajnim količinom aktivnih komentatora na njemu.

Da biste pronašli ono što vam je potrebno, možete samo ubaciti određeni upit u Google. Na primjer, ako se vaše preduzeće obavlja u medicinskom polju, možete tražiti pretraživač za upit "TOP medicinski blogovi" ili "forumi za ljekara". "Zbog toga ćete dostaviti listu TOP blogova na osnovu nekih društvenih dionica i komentara koje ti blogovi dobijaju.Kada ste pronašli pogodne za vaše poslovne potrebe, iz sledećih linkova od komentatora na svoj blog. To će vam pomoći da povećate bazu partnerskih sajtova.

  • Organizovanje vaših blogova

Koristite RSS pretplate u Google Readeru za praćenje blogova u vašoj industriji. Kreirajte različite fascikle za svaku temu. Uvećavajući ovaj proces, primetili ćete koje kategorije imaju nedavno ažurirane postove.

  • Pokušajte da budete prvi

Nije preporučljivo napraviti povratne linkove komentara na dosadan način foruma samo pišući irelevantne, spamične komentare. Vi možete biti prvi koji ostavlja komentar pod postom, ali tek nakon što ga sveobuhvatno čitate i razmišljate o duhovitom i razumnom odgovoru. Ako se vaš primarni link uključi i pridržava se tačke, ostali komentatori će najverovatnije kliknuti na njega kako bi provjerili ko ste. Zbog toga ako ste prvi, vaše promene su veće nego ako ste na zabavu nakon brojnih drugih komentatora Source .

December 22, 2017