Back to Question Center
0

Kako da kreiram linkove na mojoj web lokaciji kao automatski generator pozadinskog osvjetljenja?

1 answers:

Danas svako zna važnost kvalitetnog profila veze za svaki napredak u rangiranju web stranica. I nema potrebe da kažem da kvalitet uvek biva kvantitet ovde - zaboravi na stara vremena kada je veliki broj backlink-a bio najvažniji faktor rangiranja, a ne njihov stvarni kvalitet. I niže ću vam reći o najefikasnijim tri načina dobijanja kvalitetnih veza, ili se usuđujem da kažem - baš kao i automatska generacija backlink-a i bez kompromisa. Dakle, da vidimo kako možete dobiti kvalitetne povratne linkove, ili možemo reći generator DIY automatskog backlink-a, uz pokušavanje razmene linkova, kao i postavljanje poruka gosta u blogu kako bi dobili organsku vezu sa visokim PR (rang liste stranica) i DA ) zauzvrat.

automatic backlink generator

Razmjena linkova

Ovaj stari način razmene linkova (u suprotnom, linkovi točkova) široko se koristi za izgradnju velikog broja kvalitetnih povratnih linija. Razmjena linkova je poznata i za potencijalno kvantitativnog automatskog backlink generatora. Ova metoda obično dozvoljava da se razmene mnogo veza, na primjer između vaše web stranice i drugih web stranica (npr. e. , stranice sa blogovima koje obrađuju vaši kolege blogeri ili verovatno bilo koje druge web stranice koje su spremne i spremne da učestvuju u ovoj uzajamno korisnoj šemi).

Naravno, odlazak za razmjenu linkova ima puno prednosti, osim potencijalnog rizika za zaradu rangiranja od strane pretraživača - za obe strane ugovora. Mislim da biste pod bilo kojim okolnostima trebali biti dovoljno hrabri da bar jednom probate - samo zato što je to pravi način da ljudi dobijaju obostrane koristi. Dakle, postavljanjem glavnog fokusa na vaše obećavajuće dobitke, a ne potencijalne gubitke vezane za razmjenu linkova, preporučuje se i preduzimanje mere predostrožnosti. Mislim da bi imali poseban blog ili veb sajt za testiranje ove šeme po prvi put biti savršeno dobro formirana odluka da unapred razumije praktična pravila igre, a da ne zaslužuje trenutnu rangiranu kaznu.

get backlinks

Gost Gost Postovi

Razmjena linkova može izgledati prilično opasna stvar čak i probati jednom, zar ne? Onda biste mogli i uzeti u obzir drugi način izgradnje kvalitetne veze - pisanje poruka za goste u blogu. Kada se završi ispravno, gostovanje blogovima može takođe postati razumna opcija koja vam omogućava da se ponašate sami kao automatski generator pozadinskog osvjetljenja. Osetite stvarnu moć postova za goste - nemojte skraćivati ​​svoje vrijeme na pisanju savršeno relevantnog visokokvalitetnog sadržaja. Čim postignete preliminarni sporazum koji će biti objavljen na popularnom blogu ili bilo kojem drugom trećem licu na Internetu sa dovoljno autorizacijom za stranicu i domen, vrijeme je da uložite svoje vrijeme i napore u pisanoj formi.

Kada je vaš članak ili gošća objavljen, sve što vam je potrebno je da ga pošaljete za primanje prirodne organske backlink zauzvrat. Usput, ovlašćen od strane glavnih pretraživača (kao što je Google sam), ovaj metod je verovatno najsigurniji. Dakle, trebalo bi da pokusate da zaradite kvalitetne povratne linkove sa postovima gostiju. Na kraju krajeva, kada se široko koristi za usmeravanje više ciljanih saobraćaja direktno na veb lokaciju, ovaj metod je dobro prepoznat kako od strane novinara, tako i profesionalaca Source .

December 22, 2017