Back to Question Center
0

Kako PR6 povratne linije mogu uticati na vaš sajt SEO?

1 answers:

Svi znaju da su najbolji izvori za gradnju kvalitetnih ulaznih veza visoki domeni stranica PageRank. One služe za povećanje optimizacije pretraživača i pomeranje položaja na stranici sa rezultatima pretrage.

Pre nego što počnete da kreirate profil za backlink, potrebno je da pretražite i ispitate PR6, PR7 i druge sajtove pretraživača. PageRank je značajan faktor rangiranja koji pokazuje autoritet web stranice. Ona služi za merenje važnosti web stranice tako što računa broj i kvalitet veza koje ukazuju na to. Drugim riječima, Google je složio složeni sistem ocjenjivanja za rangiranje sajtova na webu. Minimalni PageRank je nula, a maksimalna je deset. U našim danima, PageRank ne služi kao jedinstveno merenje uspjeha na web lokaciji. Ona ne garantuje viši rang pretrage, niti povećanje prometa.

Međutim, dobijanje povratnih linija sa visokih PR lokacija je i dalje neophodno za poboljšanje profila povezivanja. Google nagrađuje samo ugledne i dugotrajne web izvore sa visokim PageRank. Zbog toga ćete s Google-om napraviti povratne linkove o vašoj sadržaju. Ako se vaš profil linka sastoji od PR6 - PR10 linkova, vi ćete rangirati na Google TOP-u.

Tehnike dobijanja PR6 linkova

ne samo jedan webmaster u vašoj niši koji žele da kreiraju dobar profil veze. Većina TOP web izvora u vašoj niši imaju jake kampanje za povezivanje linkova i stalno traže nove mogućnosti za povezivanje linkova. Verujte ili ne, možete imati koristi od povratnih linkova vašeg konkurenta. Uradili su sve radove na izgradnji veze za vas. Dakle, sve što vam je potrebno jeste da još uvek koristite povratne linkove sa RLR okvirom.

Morate voditi konkurentsko istraživanje i shvatiti kako vaši primarni konkurenti grade veze. I konačno, morate ponoviti ili samo pozajmiti svoju taktiku. Možete kontaktirati izvore u kojima su vaši konkurenti stvorili svoje veze i pitati o mogućnostima povezivanja za vaš domen.

Verovatno ste čuli za ovu efikasnu liniju izgradnje tehnika koju je predstavio briljantni SEO specijalista Brian Dean. Jednostavno je, ali webmastere pružaju odlične rezultate.

Prije svega, potrebno je provesti istraživanje tržišne niše i naći popularne i visoko povezane členov ili postova. Zatim morate napraviti svoj sadržaj inspirisan materijalom koji ste pročitali. Međutim, morate izbjeći kopiranje, jer će se igrati protiv vas. Trebali biste stvoriti jedinstveni članak zasnovan na vašem istraživanju. Zatim morate postaviti vezu sa starim verzijama članka da biste se uverili da korisnici mogu da se povežu sa vašim novim ažuriranim sadržajem.

Ova tehnika izgradnje linkova je slična prethodnoj

  • . Međutim, ona ima jednu veliku razliku. Radi najbolje za one koji već imaju komad sadržaja koji treba promovisati. U ovom slučaju, morate se osloniti na mnoge nebodere za mogućnosti povezivanja. Ova tehnika vam daje priliku da nađete gomilu drugih web stranica zasnovanih na istoj temi kao i vaša koja takođe ima mnogo veza koje im pokazuju Source .

December 22, 2017