Back to Question Center
0

Kako kupiti kvalitetne povratne linkove i vidjeti moju web lokaciju na vrhu pretrage Google-a?

1 answers:

Prihvaćeno je da izgradnja kvalitetnog profila za backlink je pravi način da se vaša web stranica pokrene na vrhu Google-ovih SERP-ova. Zašto? Samo zato što su organske povratne veze već poznate kao jedan od najsnažnijih faktora (treći najvažniji signal, da bi bio precizniji) od strane Google-a prilikom dodele položaja ljestvice na listi rezultata pretraživanja. Osim toga, oni koji već znaju kako da kupe kvalitetne povratne veze nikad ne smeju da ulažu malo vremena i truda u zaradu sa organskim povratnim vezama uz visoku PR ili ručno izgradnju. To će se uvek isplatiti, siguran sam.

how to buy quality backlinks

Što je više - najjači obrazovni ili vladini povratni linkovi (i. e. , dolazeći iz dot EDU i dotovitih izvora sa najvišim povjerenjem i autoritetom) su još moćniji. Oni mogu značajno poboljšati vidljivost na mreži za verovatno bilo koje poslovne web stranice ili blogove - dajući svojim robnim markama robusnu ekspoziciju na pretragu i pružajući mnogo šire svijesti javnosti istovremeno. I ovde dolazi samo jedna hladna činjenica, naime, za one koji se i dalje pitaju kako da kupe kvalitetne povratne linkove sa obrazovnih ili vladinih web stranica. Da se suočimo sa tim - plaćanje veza je samo nemoguće. Mislim da ponekad ne morate znati kako da kupite kvalitetne povratne linkove - jednostavno zato što mogu samo da zarađuju. Kako? Najčešće će im trebati naporan rad na pisanju vrednog komada sadržaja, kako bi konačno primili željenu i vrijednu backlink zauzvrat.

Vratite se na početak, pokušajte da je saznate - kako sigurno kupiti kvalitetne povratne linkove. Stvar je u tome što ne postoje univerzalne smjernice ili savjeti sa garantovanim rezultatom. Mislim da ne možete imati jasan i tačan akcioni plan za plaćene povratne linkove sigurno i razumno (npr. e. , linkovi koji zapravo mogu raditi za vaš napredak, istovremeno bez podizanja crvene zastavice sa Google-om). Zapravo, prijavljivanje za plaćene linkove nije ništa drugo nego sjajna šema Grey-Hat-a ili čak Black-Hat SEO. I naravno, najčešće se očekuje da će većina kupljenih povratnih linkova izgledati prirodno za sve - i žive tražioce i puzne bote.

buy quality backlinks

Ipak, i dalje verujem da je bolje da izbegnete prevarivanje sa pretraživačima - osim ako ne želite da zaradite na brzinu. Uostalom, ako ste i dalje dovoljno hrabri da biste pokušali da dobijete neke plaćene povratne veze po svaku cijenu, razmislite o sledećim tačkama, bar da ne biste bili uhvaćeni ili prevareni odjednom:

  • izvorima ili onima koji su otvoreno izjavljivali da su platili povratne linije za prodaju.
  • Pobrinite se da vaši potencijalni kandidati imaju uvelike domene i sadržaje web stranice relevantne za vašu nišu ili poslovni topi.
  • Imajte dvostruku provjeru nad autoritetom domena, ovlaštenjima stranica i rezultata PageRank-a kako biste dobili maksimalni promet i povjerenje od šire publike.
  • Idealno bi trebalo da se dogovorite sa kolegama blogera u vašoj niši. S obzirom na to da ste spremni da im ponudite deo vrednog sadržaja, to će trajati neko vrijeme. U suprotnom, oni će naplatiti razumnu naknadu. Sve je u vezi sa poslom, zar ne?
  • Točki za backlink (razmene), PBN (u suprotnom, privatne blogove), kao i jeftine usluge koje nude nizak kvalitet povratnih linkova u rasutom stanju, ili te dosadne elektronske pošte ružno potiskuju svoje plasmane na velike PR izvore isključivo - izbjeći takve "provajdere" po svaku cenu. Jednostavno zato što su već pozvali na rang kaznu (ili čak trajnu zabranu pretrage). Pre ili kasnije, Google dolazi po njih sve - i sami beskrupulozni "provajderi", kao i njihovi nesrećni "klijenti" Source .
December 22, 2017