Back to Question Center
0

Možete li preporučiti stranice koje prave lokacije za povratne linkove?

1 answers:

Da, traganje za pravilnim Do Follow lokacija za povratne veze je vrlo važno za Search Engine Optimization. Zapravo, zadatak pronalaženja pravih mesta i lokacije za praćenje za povratne linkove jeste kritičan zadatak koji na kraju određuje poziciju rangiranja vašeg veb sajta ili blog-a na Google-ovoj listi rezultata pretraživanja. Uopšteno govoreći, među glavnim prednostima Do Follow Backlinks-a je izgradnja jače DA (autoritet domena), PA (autoritet stranice), kao i povećanje tokova prometa na Internetu koje je primila vaša veb lokacija ili blog.

do follow sites for backlinks

Prije nego što vam pokažem svoj popis lista Do Follow sajtova za povratne linkove, dozvolite mi da vam kažem kako sve funkcionišu. Postavljanjem na jednostavan engleski, svaki veliki pretraživač (poput Google-a) šalje pseće bote kako bi pregledao profil za povratnu stranicu svake web stranice. Nakon otkrivanja puno prirodnih povratnih linija, pretraživač bi razumno zaključio da je takva internet stranica popularna među korisnicima i daje im stvarnu vrijednost, te je zato vrijedno preporučiti široj publici uživo tražitelja. To znači dodeljivanje višeg rangiranog položaja u SERP-u na tako dobru web stranicu. Imati zvučni i angažujući sadržaj stranice bi trebalo biti dovoljno dobro da se oceni. Ipak, u stvarnom životu sve je mnogo komplikovanije. Ustvari, imati samo dobar sadržaj nije dovoljan da vas dovede na vrh Google pretrage, imajući u vidu nasilnu konkurenciju u niši.

Dakle, šta treba učiniti kada se razvija "idealan" profil pozadinske veze? Da postanem konkurentan u rezultatima pretrage, preporučujem postupanje proaktivno. Mislim kada razmišljate o bilo kakvim razumnim Da pratite sajtove za povratne linkove, morate imati u vidu bar sljedeće kriterijume:

  • Da li pratite povratne linkove uvek treba povezati sa čisto relevantnim web stranicama sa jedinstvenim i jednim kvalitetnim sadržajem.
  • Organske povratne veze se nikad ne kupuju. Zapravo, prijavljivanje za plaćene "Do Follow Backlinks" je među Black Hat i Gray Hat SEO, tako da ih Google zadržava tako pažljivo gledao.
  • Svaka uspešna strategija izgradnje linkova je tekući proces koji polako kreće. Da se suočimo sa tim - čak i ako pravno napravite organske povratne veze i još uvek prebrzo, verovatno ćete postati manipulator sa stanovišta Google-a i pokrenuti kazne iz glavnog pretraživača.

dofollow backlinks

Jednom kada ste razumeli ove stavke, ovde su neke od mojih najboljih obeleženih lokacija za praćenje koje sam koristio za svoj blog: Myblog2Day. com, TheTelegraph. co. uk, TheAge. com. au, Xing. com, Lawmacs. com, Ehow. com, Politico. com. Naravno, niste ograničeni samo na ovaj set mogućnosti. Istražite kako biste pronašli najrelevantnije izvore na mreži sa najvišim ovlašćenjima domena, autorskim pravima stranica i rangom stranice - da biste ga koristili u svoju korist.

Na kraju krajeva, ovde je brza nagovijest da biste pronašli prave potencijalne kandidate za povratne veze. Pre nego što počnete da pregledate prave prilike, bilo bi razumno provjeriti i analizirati profile backlink vaših konkurenata u konkurenciji. Sve što vam treba je da postavite rivalske URL-ove koje vas zanima u bilo kom online alatke za analizu pozadinskih linkova po vašem izboru. Što se mene tiče, Semalt Analizator i Ahrefs su bili najpoželjniji. Dakle, bolje da započnete pretragu pokušavajući jedan od njih, ili bilo koji drugi slični online alati poput Majestic SEO, ili Open Site Explorer. I oni su dovoljno dobri Source .

December 22, 2017