Back to Question Center
0

Kako auto povratne veze mogu uticati na vaš sajt SEO?

1 answers:

U ovom članku, podeliću vam iskustvo korišćenja auto backlinks generatora. Auto povratne veze su obično loša ideja za promociju na mreži na mreži koja privlači pretraživači kao neželjenu aktivnost i može uništiti reputaciju vašeg brenda, kao i rang veb sajta.

Za on-line trgovce koji su koristili jedan od ovih programa za generisanje povratnih linija, predstaviću neke od najčešćih razloga koji koriste ovaj tip SEO softvera i dalje ne predstavljaju vašu najbolju ideju. To je kratkovidan način za optimizaciju pretraživača koji mogu izazvati stroge kazne od pretraživača. Vreme i novac koji ulažete u ovu aktivnost bi se mnogo bolje koristili u strategijama koje su prijateljski prilagođeni pretraživačima.

auto backlink

Auto povratne veze utiču na web lokaciju SEO

 • Primarna svrha backlink-a je stvaranje relevantne veze između dva izvora veba
 • 12)

  Veliki broj vlasnika web sajta, posebno onih koji su novi u ovoj sferi, ne shvataju da su kvalitet i relevantnost povratnih kopija dva najvažnija aspekta izgradnje linkova. Online SEO softver ne može se usredsrediti na ciljani kvalitet i relevantnost, jer oba ova aspekta zahtevaju zdrav razum i profesionalni dodir. Zbog toga, tokom kampanje za izgradnju veze, potrebno je spojiti vrijeme i napore. Samo u ovom slučaju, kampanja za izgradnju linkova može poslužiti kao poboljšanje vaše sveobuhvatne optimizacije sajta i dovesti kvalitetan referalni promet na vašu web lokaciju.

  • Google se neprestano borio protiv generisanja automatizovanih linkova

  Pretraživači visoko cijene ručnu optimizaciju i pokušavaju da se bore protiv automatizovanih načina optimizacije sajtova, što se tiče njih kao loše kvalitete i spam.

  Postojao je period kada vlasnici web stranice mogu ignorisati kvalitet spoljašnjih veza koje ukazuju na njihove domene. Bilo je moguće podići rang web stranice dobijanjem više povratnih linkova. Međutim, situacija postaje nekontrolisana, a Google je uspostavio nova pravila rangiranja. Prema njima, samo kvalitetni ekološki dobijeni povratni linkovi mogu pozitivno uticati na rang rangiranja.

  seo backlinks

  Dakle, pitanje je zašto treba da investiramo svoje vreme i novac u softver za automatizovan link za povezivanje ako se pretraživači nastavljaju boriti protiv takve taktike povezivanja.

  • Ako vaša stranica dobije kazne za korišćenje automatiziranog softvera za izgradnju linkova, može biti teško povratiti štetu na vašoj web lokaciji SEO

  Trebali biste biti izuzetno pažljivi odabir softvera za vaš link izgradnja kao što postoji mnogo niskobudžetnih lažnih SEO sajtova čija je osnovna namjena isplatiti svoj novac. Preporučujem da unajmite komandu SEO stručnjaka ili učinite sve sami tokom procesa povezivanja sokova. Inače, svi vaši naporni radovi, investicije u vremenu i novac će biti gubljenje vremena. Osim toga, rizikujete da dobijete kazne od Google-a koje će biti teško obrnuti.

  U svakom slučaju, za one webmastere koji već koriste ovu vrstu softvera za izgradnju veze, proverite sve svoje dolazne linkove i web stranice iz koje dolaze. Štaviše, svaki proces treba da pokreće profesionalni stručnjak za SEO koji vam može dati izveštaj o povezivanju u bilo kom trenutku kada vam treba Source .

December 22, 2017