Back to Question Center
0

Jednostavan razlog zašto Google ne može da stoji na vašem sajtu - Odgovor Semalt Expert

1 answers:

Ako verujete da je klijent ključnih reči od suštinskog značaja u SEO-u, pravite veliku grešku! Punjenje ključnih reči je termin koji objašnjava da koristite puno reči bez obzira na kvalitet. Drugim rečima, možemo reći da uključuje korišćenje mnogo fraza i besmislenih reči u članku, a cilj webmastera je da dovede sve veći promet, poboljšavajući rangiranje svojih sajtova . Nažalost, punjenje ključnih reči vodi Googleu da uvede kazne na vašu web stranicu.

Međutim, Igor Gamanenko, Semalt Menadžer uspeha kupaca, navodi da je moguće izbeći ovu kaznu zadržavajući savršenu gustinu ključnih reči. Ne biste trebali koristiti puno reči i fraza jer će pretraživači biti označeni kao neželjeni. Takođe, ne treba zaboraviti da Google ne oslobađa lagano punjenje ključnih reči. Zapravo, implementirala je nekoliko strategija kako bi se uverio da su svi članci napisani pravilnim protokom, jezikom i da nema punjenja ključnih reči. Ovdje ćemo vam reći kako izbjeći punjenje ključnih riječi i zadržati kvalitet vašeg sadržaja na pristojnom nivou.

Šta je ključna reč?

Pre nego što razgovaramo o nečemu drugom, dozvolite mi da vam kažem da je ključna reč naduvavanje neprimerna upotreba ključnih reči i fraza u vašem sadržaju..Uverite se da su vaši članci dobro napisani i da se pridržavate minimalnog broja riječi u svrhe SEO. Trebali biste takođe razumjeti osnovne koncepte punjenja ključnih reči. Kada radi specijalista za SEO, on ili ona pokušavaju da učine ključne riječi kako bi poboljšali rangiranje vaše web stranice. Zaista, takve sjajne tehnike mogu donijeti sadržaj na vrhu, ali ishodi nikada ne budu dugotrajni.

Kada vaša stranica postane na prvim stranicama Google-a, pretraživač će ocijeniti njegov kvalitet i može ga uništiti ako ga napunite ključnim riječi. Zato nikada ne bi trebalo da angažujete stručnjaka za SEO koji je dobar u pisanju besmislenih članaka i posvećuje više pažnje ključnim riječima od kvaliteta.

Prema Vikipediji, Google smatra da je punjenje ključnih riječi neiskrenom praksom. Dakle, od suštinskog je značaja za slobodne pisce i kustose sadržaja da osiguraju kvalitet pisanih tekstova. Trebali bi zadržati ključne riječi na minimumu i pokušati pružiti korisnicima sve više korisnih informacija.

Procenat ključnih reči:

Ako ste zbunjeni u procentu procene ključnih reči, dozvolite mi da vam kažem da neke ključne reči koje koristite u članku treba da odgovaraju pravilima i propisima kompanije Google. Najčešće, SEO-ovi preporučuju da gustina ključnih reči ne bi trebala biti više od dva procenta, a najbolje ključne riječi mogu biti označene u vašim člancima. Možete izračunati gustinu ključnih reči pomoću mnogih alata. Savetujemo vam da ne koristite jednu ključnu reč više od dva puta u članku od 300 riječi. Možete povećati brojanje riječi i uključiti istu ključnu riječ od četiri do pet puta, ali to je maksimalna granica.

Moz Može pomoći:

Moz.com je poznata SEO konsultantska stranica, koja vam pruža rešenja za sve vaše SEO probleme. Možete kreirati nalog na ovoj stranici i postaviti pitanja. Takođe možete iskoristiti svoje pretplate i preuzeti pluginove koji bi najviše odgovarali vašoj web lokaciji Source .

November 29, 2017