Back to Question Center
0

Kako se boriti protiv neželjenog prometa sa filterima Google analitike? - Semalt otkriva odgovor

1 answers:

Možda nećemo moći da uništimo spam sa filterima Google analitike. Postoje šanse da će se to svakome dogoditi pošto spameri igraju svakodnevno sa dosta lokacija. Oni su opasni za vaše poslovanje i mogu vam uništiti reputaciju na internetu. Još jedan problem je taj što duhovni saobraćaj i spam ne daju precizne rezultate u smislu prometa na web stranici . Oni uvek pružaju vi prikaze sa visokom stopom odjeće, što vas dovodi do osjećaja da svakim danom dobijate sve više viđenja. Za nas je važno da primimo samo nekoliko pogleda dnevno, osiguravajući njihov kvalitet. Za razliku od toga, web stranice koje dobijaju puno gledišta i manje vrednu stopu otiskanja ne mogu generisati puno potencijala. Ako ste jedan od njih, morate promijeniti svoje strategije i izgraditi verodostojno prisustvo na mreži. Čak i kada znate da su spameri tamo, ne biste se trebali raspravljati s njima i napraviti neke filtere da ih se u velikoj meri otarasite.

Srećom, neke tehnike i metode su dostupne kako bi se oslobodili spamera pomoću Google analitike. Možete kreirati filtere i rešiti mnoge svoje probleme na internetu.

Prodavci rezervnih delova Servisi

Najbolji profesionalac iz Semalt Digitalne usluge, Ivan Konovalov, pogleda ovde na neke od osnovnih stvari koje treba imati na umu:

Kreiranje novih pogleda

Dobro je stvoriti čitav novi prikaz pre nego što prilagodite postavke na vašem Google Analytics nalogu..Trebali biste kreirati nove, netaknute filtere u velikom broju i razbiti stvari u segmente. Na početku, ovaj proces će potrajati neko vrijeme, ali može vam pomoći da pripremite izvještaje o kvalitetu. Trebalo bi da se krećete do odeljka Admin na vašem Google Analytics nalogu i prilagodite View Setting. Ovde treba da kreirate različite poglede i različite filtere i da ih spojite jedni sa drugima.

Postavljanje sveobuhvatnog filtera

Možete postaviti veliki broj filtera na osnovu vaših zahtjeva. Ako imate neku zabunu o tome kako da napravite filtere, preporučujemo vam da proverite Google-ove savete koje su dostupne na internetu, ali nekoliko stvari koje trebaju vašu brzu pažnju uključuju valjanim imenima hostova, izvorima kampanja, postavkama jezika i još mnogo toga.

Prodavci rezervnih delova Servisi

Logički imena domaćina

Ne bi bilo pogrešno reći da svi vaši prometni sajtovi moraju proći preko imena domaćina i servera kako bi se osiguralo da kvalitet nije kompromitovan. Informacije su dostupne u vašoj Google analitici. Važno ime hosta je legitimno ime koje je povezano sa vašom stranom i može filtrirati svoje pretraživače rezultate na osnovu vaših postavki. Ako ste umorni od visoke stope otiska, možete probati ovu opciju kako biste smanjili stopu odsustvovanja vaše stranice. Ali uvek treba da budete sigurni da vas lažno ime ne zaglavi, jer može da uništi vašu lokaciju.

Izvori kampanje

Morate imati ideju o tome odakle dolazi saobraćaj vaše web stranice. Kreiranjem filtera možete saznati izvore saobraćaja kao i dobiti informacije o IP adresama.

Postavke jezika

Veliki broj spamera i hakera iskorištava vašu lokaciju i njena podešavanja slanjem lažnog saobraćaja. Pored toga, preuzimaju vaše postavke jezika, a filteri se u velikoj mjeri uznemiravaju. Najbolji način da ih se rešite je praćenje performansi svakog dana Source . Trebali biste voditi računa o tome koliko vi ste primili i kako poboljšati stopu odsustva

November 29, 2017