Back to Question Center
0

Koji se članak vrti? - Hachaturyan Nataliya, Semalt Expert, objašnjava kako optimizovati sadržaj za SEO ciljeve

1 answers:

Spinovanje članka je proces prepisivanja članaka radi stvaranja originalnih kopija i izbjegavanja dvostrukih problema sa sadržajem koji mogu rezultirati kaznama od Google-a, Bing-a i Yahoo-a. Ideja je da napišete članak, a zatim kreirate svoje jedinstvene kopije stotine do hiljada vremena. Različite verzije istog članka ili veb sadržaja se nazivaju spun članke. Pored toga, pisac koji prepisuje članak je odgovoran za uključivanje linkova nazad na izvornu web stranicu unutar teksta. Svi ovi linkovi informišu Google da je ova specifična veb lokacija poznata i da će potisnuti pretraživač da bi poboljšao svoj rang.

Možete jednostavno kreirati spun članke, ali njihova kvaliteta nije do oznake. Kao što znate, potrebno je puno vremena za kreiranje prvobitnog sadržaja, ali to će vam sigurno pomoći da poboljšate rangiranje vaše web stranice. Zapravo, spun sadržaj je i SEO verzija članka. Khachaturyan Nataliya, Semalt Sadržaj strateg, kaže da je problem što nema praktičnog načina da se izbegne spinning članaka.

Zašto su predivni članci loši za vašu web stranicu

Bezbedno je spomenuti da je marketing artikla najpoznatiji i pouzdaniji način marketinga vaših proizvoda, ideja i usluga na internetu. Toni članaka se okreću svakog dana, a veliki broj programa i softvera za predenje ne može pomoći u kreiranju više kopija istog komada sadržaja..Najčešće se članci objašnjavaju u marketinške svrhe i za stvaranje hiljada povratnih linkova na web lokaciju.

Prodavci rezervnih delova Servisi

Google voli svež sadržaj

Pretraživači vole svež i relevantan sadržaj. Blogovi i web stranice koje redovno objavljuju originalne članke su rangirane u rezultatima pretraživača nego na sajtovima i blogovima koji ne obraćaju pažnju na objavljivanje originalnih članaka.

Svi alati i softver za centrifugiranje kreiraju nečitljive verzije

Nikada ne možete zavisiti od alata za alat članaka ili softvera, jer svi oni generišu nisko-kvalitetne i nečitljive članke. Ako koristite softver za predenje, morate se uveriti da je sadržaj čitljiv i potpuno optimiziran u svrhe SEO. Nažalost, alati za spinovanje artikala nisu pouzdani i pružaju vam kopije sadržaja koji su teški za čitanje.

Reči i fraze su različite, a ideje i koncepti su isti

Pomoću alatke za centrifugiranje artikla možete kreirati više kopija istog sadržaja, ali kvalitet nije do oznake. Reči i fraze će biti različite, ali glavna ideja i koncept su uvijek isti. To znači da će se softver za spinovanje proizvoda generisati samo u verzijama lošeg kvaliteta i ne možete se osloniti na takav program jer nikada neće pomoći da poboljšate rangiranje vaše stranice.

Predenje o članu je neetičko

Webmasteri i blogeri veruju da spinovanje članaka nije etičko i ne bi trebalo da bude deo našeg života. Ako shvatite važnost jedinstvenog i originalnog sadržaja, nikada nećete želeti da pokrećete svoj članak. Ponavljajući kopije istog sadržaja mogu izazvati probleme za vašu web lokaciju i druge webmastere, i to je razlog što se ova praksa smatra neetičnom i nemoralnom Source .

November 29, 2017