Back to Question Center
0

Semalt: E-marketing bez ikakvih tehnika šešira

1 answers:

Važno je izbjeći prelazak linije crne kapice kada je u pitanju e-marketing. Neki stručnjaci za SEO postavili su uslove i načine kako to omogućiti, dok drugi neiskusni SEO marketeri čak i ne znaju kako da svoje preduzeće pređu na sledeći nivo. Evo pet poena koje nudi Igor Gamanenko Semalt Manager Success Manager, koji morate imati na umu kako biste osigurali vašu bezbednost na mreži.

Izbegavajte Craigslist:

Prodavci rezervnih delova Servisi

Obavezno je da se izbegne craigslist ako želite postići uspeh na internetu. Craigslist je zapanjujuća meta za stručnjake za SEO i prodavce e-pošte u crnoj šejci, ali imaju tim advokata koji vas mogu povući u sud, ako se utvrdi da ste uključeni u neke ilegalne aktivnosti.

Dok god možete generisati milione verifikovanih računa i imati dovoljno IP adresa, nikada ne biste trebali izazvati Craigslist jer oni mogu prijaviti pretraživača . Trebali biste biti srećni ako ste poboljšali rang vašeg sajta bez učešća u nekim ilegalnim aktivnostima.

Otarasi anonimne ljude

Anonimna osoba može da ošteti vašu reputaciju na internetu. U toku marketinga putem e-pošte, treba da budete sigurni da ih izbegnete i blokirate njihove IP adrese što je pre moguće. pošte jer su tu da ukradu vaše lične informacije i unište vaše profile društvenih medija.

Skretanje off radara od radara

Ne bi bilo pogrešno reći da molba za slanje velikih e-mailova sa nepoznatih servera ili zemalja poput Indije ili Rusije može stvarati probleme za vas. Zbog toga ne biste trebali koristiti IP adrese tih zemalja dok šaljete e-poštu svojim klijentima ili velikoj listi ljudi. Trebali biste skinuti off-shore off radara tako što ćete sakriti svoju IP adresu tako da vas niko ne može prevariti ili ucjenjivati ​​na bilo koji način.

Vrlo patetična glupost (VPS)

Odlično je koristiti VPS server ili namenski server baziran na vašim zahtevima. Gotovo svi ljudi u poslovnim i društvenim medijima, kao i digitalni marketing, koriste VPS ili namenske servere dok šalju e-poštu iz promotivnih razloga. Ako ste jedan od njih, ne biste se trebali uključiti u marketing e-pošte jer će vam stvoriti probleme za vas i vaše poslovanje na internetu.

Zaključak

Nikada ne treba zaboraviti da marketing e-maila radi samo nekoliko dana. Ali uz to, ne možete generisati nikakve potencijalne izvore i ne možete zaraditi mnogo od vašeg online poslovanja. Tehnologija marketinga e-pošte nije pouzdana i ne može garantovati uspeh. Zato biste trebali posvetiti veliku pažnju marketingu bijelog šejt-a i veštinama društvenih medija. Za to će potrajati neko vrijeme, ali ishodi su fantastični i za cijeli život. Za mala i velika preduzeća, obavezno je da se odlučite za bijele tehnike, a nikada ne biste trebali prelaziti liniju crne šešir ako ne želite da se kaznuje na mreži Source .

November 29, 2017