Back to Question Center
0

Semalt Expert upoznaje kako da besplatno preuzme Google analitiku od buke

1 answers:

Izvođenje metodoloških revizija Google analitike je veoma važno. U nastavku, Ivan Konovalov, vrhunski stručnjak iz Semalt , će vam reći kako se osloboditi buke sa nekim osnovnim filterima.

Google analitika je jedna od najmoćnijih platformi za sticanje uvida i vrijednih informacija o vašim web stranicama. Svi oni mogu direktno ili indirektno uticati na rast vašeg poslovanja. Pre kopanja nekih odela, trebate donijeti važne odluke i odabrati pouzdane izvore da biste se oslobodili buke.

Sigurno je reći da je filtriranje buke iz Google analitike značajno. Trebali biste često napraviti neke izmjene u vašim podacima i pronaći neke načine za filtriranje buke. Pored toga, trebalo bi da saznate koju vrstu saobraćaja dobija vaša stranica i kako da održite njegov kvalitet. Pravljenje velikog broja web lokacija je jednostavno, ali je mnogo teže baviti se velikim brojem gledanja, osiguravajući da vaša web lokacija prima kvalitetne rezultate. Takođe vam je teško da se bavite strukturama računa i tražite nečiju pomoć u tom pogledu. Međutim, neke stvari su važne za sve nas.

Predstavljanje filtera Google analitike

Filtri Google analitike, kako je jasno sa svojim imenom, pružaju nam način izmjene i ograničavanja podataka. Obično se ovo može videti u odeljku pogleda stranica. Google analitika ima svoj interfejs da dozvoli svojim korisnicima da kreiraju više filtera koji im najviše odgovaraju..Svaki filter ima svoje funkcije i koristi filtere. Možete isključiti ili uključiti određene podatke. Pored toga, takođe možete kreirati prilagođene filtere koji se raspoređuju na osnovu naloga koji su pomenuti u odeljcima Dodijeliti filter.

Oslobodite buku sa osnovnim filterima

Važno je primijeniti filtere na vaša mišljenja jer utječe na dolazeće i odlazne podatke. Možete vratiti filtrirane datoteke i skup informacija negde na vašem računaru.

Ali pre nego što to učinite, morate imati na umu sledeće:

1. Isključujući unutrašnji IP filter

Morate ukloniti pogled iz vaše organizacije kako biste osigurali kvalitet vašeg saobraćaja. Gotovo svi uspostavljeni biznisi to i danas i tada izmjenjuju svoje podatke. Posjete koje dolaze direktno iz vaše kancelarije daleko su više od posjeta spoljnih izvora. Možete isključiti interne IP adrese iz odeljka za prikaz u Google analitici. Takođe je moguće primijeniti različite filtere na mreže sa nekoliko IP adresa. Ako je vaša web lokacija relativno velika i koristite funkciju Google menadžera, morate zaustaviti slanje prikaza na veb lokacije koja su izmenjena u Google menadžeru sa posebnim pravilima i makrima.

2. Greške u maticnim filterima i atribut kampanje

Morate da primate filtere male veličine u kampanjama i njihovim atributima za kvalitetne rezultate. Kada koristite parametar označavanja za kreiranje prilagođenog URL-a za kampanju veb lokacija, trebalo bi da navedete svaki parametar na osnovu tipa publike i filtera koji je za njega napravljen. Na primer, možete nazvati filter kao LinkedIn i početi da primate saobraćaj direktno sa te društvene mreže.

Zaključak

Ovo su neke vrlo osnovne ideje filtera kako bi se oslobodili buke. Nadamo se da ćete dobiti ove informacije dovoljno informacija i zadržati kvalitet i verodostojnost vaše web stranice Source .

November 29, 2017