Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Da li se Vaša veb lokacija za e-trgovinu može pretraživati?

1 answers:

Razumevanje osnove optimizacije (SEO) pretraživača je neophodan preduslov kada je u pitanju online i digitalni marketing . Platforme društvenih medija su nedavno bile tema diskusije zbog stvarne konverzije prometa i velikog broja potencijalnih posetilaca.

Michael Brown, vrhunski stručnjak iz Semalt , uvjerava se da je razumijevanje osnova SEO krajnje važno kako bi se privukla potencijalna pažnja korisnika i poboljšala vidljivost vaše e-trgovine u realnom vremenu.

Za SEO početnike, optimiziranje vaše web stranice za lakšu navigaciju i pajkanje puzanje može vam zararivati ​​pravi promet. Vaša onlajn kampanja ne mora biti toliko burna. Šta je pauk pretraživača? Ovo je jedno od pitanja koja su pogodila glavne početnike optimizacije pretraživača i radila na tome da planiraju svoju karijeru u plodovima.

Prodavci rezervnih delova Servisi

Razumevanje osnova SEO

Kada se radi o pokrivanju odnosa sa javnošću i digitalnom marketingu, razumevanje uloga bota i pauka u vašem rangiranju ne može se zanemariti. U marketingu, paukovi pretraživača i boji pomažu da indeksiraju web i blog stranice. Za početnike, crawlable znači da pretraživači mogu lako otkriti linkove unutar vaše web stranice..

Pretraživači šalju razvijene programe poput bota i pauka kako bi indeksirali svoje registratorske datoteke, galerije i web stranice. Neke probleme otežavaju pretraživačima da ponovo posećuju vaše web stranice i datoteke. Ako dođe do takvog scenarija, vaše glavne stranice će nestati u bazi glavnog motora. Na duži rok, vaši potencijalni posetioci neće moći da pristupe vašem sadržaju u rezultatima pretrage.

Ako ne uspete upravljati svojom web-lokacijom, lako možete srušiti svoju web lokaciju. Kao marketinški savetnik, ne dozvolite da neke funkcije optimizacije pretraživača idu netaknuto. Ovde su uobičajene greške koje su izvršili webmasteri i marketinški konsultanti u svojim SEO kampanjama.

Povezivanje navigacionih linkova u flash datoteke

Google Incorporation je u proteklih nekoliko godina radio na pomoci bocama i paukama da indeksiraju flash datoteke. Međutim, projekat je još u toku. Embedding linkovi na flash datoteke mogu stvarno upropastiti vašu marketinšku karijeru tako što će vaš sajt rangirati u algoritmu.

Navigacijske veze ugrađene u oblike

Veze za povezivanje unutar obrazaca predstavljaju tehniku ​​koja može učiniti vašu konvertujuću ključnu riječ poslednja u algoritmu. Popunjavanje obrasca za čitanje sadržaja može biti stvarna neugodnost za neke od vaših korisnika. Pored toga, ugrađivanje linkova unutar oblika otežava pretraživačima da indeksiraju vaš sadržaj.

Povezivanje navigacionih linkova u JavaScriptu

Ako vaša veb lokacija e-trgovine sadrži 230 stranica, ali samo 180 stranica pretražuju paukovi, to znači da 50 stranica ne dovodi do prometa na vašoj web stranici. Pretraživači su imali problem kada su u pitanju pajkanje veza ugrađenih u JavaScript. Linkovi za povezivanje na svojim gornjim stranicama mogu spasiti dan privlačenjem i vožnjom saobraćaja na vašoj web stranici Source .

Savjeti o tome kako napraviti vašu stranicu popisiv

Prodavci rezervnih delova Servisi
  • Koristite navigaciju za kretanje ili navođenje kako biste generirali alternativne linkove za svoje web stranice
  • Generiranje i ugradnja tekstualnih veza za vaše ključne stranice
  • Optimizirajte svoju web lokaciju CSS kodom i generišite elemente za navigaciju
November 29, 2017