Back to Question Center
0

Semalt: Kako i zašto blokirati spam jezika u Google analitici i WordPressu

1 answers:

Veoma je iritantno za WordPress i Google korisnike da dobiju spam saobraćaj i lažne prikaze na svojim web stranicama. Potrebno je puno vremena za kreiranje i aktiviranje filtera, a većina ljudi čak i ne zna kako blokirati neželjene izvore saobraćaja na internetu. Mnogi od njih su uobičajeno da se bave spamom upućivanja, jer je to jedna od onih stvari koje su mesecima pljuvale na našim sajtovima.

Međutim, u poslednjih nekoliko nedelja uvedene su nekoliko novih tehnika i strategija kako bi se rešili spama na internetu. Ivan Konovalov, vodeći stručnjak iz Semalt , razmotrio ih je u ovom članku. Pre nego što počnemo, hajde da pričamo malo o spamu jezika

Prodavci rezervnih delova Servisi

Uvod u spam jezika

Spam upućivanja znači rušenje vaše reputacije i rangiranja vašeg sajta u pretraživaču - bin grain price. Spam jezika, s druge strane, predstavlja tehniku ​​koju spameri koriste za promociju sopstvenih veb lokacija i profila društvenih mreža. Neki od primjera spam jezika su Reddit, lifehack, matična ploča i thenextweb. Spameri dobijaju svoje sajtove registrovane na ovim platformama i šalju lažne poglede na vaše sajtove u velikom broju. Cilj je uništiti rangiranje vašeg sajta i postati dobar rang na internetu.

Blok Jezik Spam

Jedan od glavnih razloga blokiranja neželjene pošte je to što može da uništi rangiranje vašeg sajta u rezultatima pretraživača..Čak i kada ste napravili bijele šešir i proveli dosta vremena prilikom pisanja svojih članaka, spam jezika može vas prevariti i uništiti sve za kratko vrijeme. Možda neće biti moguće da ih bilo ko filtrira u Google analitici i zato ih trebate osloboditi ili ih ručno blokirati.

Spam blokiranja jezika u Google analitici

Postoji nekoliko opcija za pamćenje ako želite da blokirate neželjenu poštu u Google analitici i WordPressu. Najlakši i najprikladniji način je instalirati WordPress plugin. Alternativno, možete probati sledeće:

# 1. Kreirajte filtere da blokirate neželjenu poštu

Prva opcija je da napravite filtere za blokadu neželjene pošte u Google analitici. Možete kreirati mnogo filtera na osnovu vaših zahtjeva i možete isključiti i modificirati podatke. Možete blokirati sumnjive IP adrese kako biste osigurali sigurnost svog web sajta na Internetu. Drugi način je kreiranje direktorija, poddirektorijuma i izvora prometa bijelih listova i blokiranje svih nepoznatih izvora.

# 2. Koristite napredne segmente

Možete jednostavno blokirati spam jezika pomoću naprednih segmenata. To je još jedan neverovatan način za uklanjanje neželjene pošte u Google analitici, ali ova opcija funkcioniše samo kada imate neke istorijske podatke za koje brinete. To je sigurnija opcija nego stvaranje filtera i pomaže u izmenama podataka u Google analitici. Samo morate deaktivirati sve i sve izvore informacija o kojima nemate poverenje. Međutim, ako ste koristili odvojene filtere za različite IP adrese, trebalo bi da kreirate segmente za sve od njih u odjeljku Administracije Google analitike.

# 3. Koristite liste nezavisnih proizvođača

Moguće je blokiranje spam jezika na listama trećih strana. To bi moglo biti dugotrajno, ali rezultati su uvek odlični. Morate redovno ažurirati svoje filtere i segmente kako biste bili sigurni da ćete dobiti najtačnije podatke na internetu.

November 29, 2017