Back to Question Center
0

Semalt: Kako iskoristiti video marketing?

1 answers:

Različiti prodavci socijalnih medija i freelanceri umorni su od istih predložaka e-pošte. Bilo da ste webmaster ili ponudite svoje proizvode ili usluge, vaš posao je da generišete prihode ako želite da vaše preduzeće preživi na internetu. Odd LinkedIn uvjerenja, beskorisni oglasi i hladni pozivi ne mogu vam donijeti posao, tako da je vrijeme razmišljati iz kutije. Gotovo svi brendovi usvojili su strategiju razmene video-centrima koja dolazi do svojih ciljnih kupaca i pomaže im da povećaju prodaju.

Nedavno smo razgovarali sa menadžerom uspeha kupaca Semalt Oliver Kingom i postavili mu nekoliko pitanja. Želeli smo da demonstrira kako se video snimci mogu rasporediti kroz prodajne lance. Takođe smo bili zainteresovani da saznamo zašto je od ključne važnosti koristiti video zapise tokom marketinga brenda.

Prodavci rezervnih delova Servisi

Faza # 1: Faza otkrivanja - video za problem

Ako smatrate da je na internetu lako ciljati veliki broj kupaca, možda ćete morati promijeniti svoje strategije. Faza otkrivanja je sve o putovanju, gde kupci traže informacije o vašoj marki od ogrebotine. Oni žele da vide kako vaši proizvodi ili usluge pomažu u rešavanju njihovih problema, tako da je ovo pravo vreme za korišćenje video snimaka za sve probleme. Ova faza je korisna za one koji se bore sa malim preduzećima i žele da izvrše svoje zadatke u kratkom vremenu.

Faza 2: Faza učenja - video za pomoć

Faza učenja je kada možete koristiti određeni video za lične ili profesionalne prednosti .To na Internetu ima mnogo primera, pomažući malim preduzećima da se uspostavljaju. tražeći načine za istovar procesa koji nije umanjen u skladu s njegovim poslom, možete mu pomoći da razumiju prednosti videa. Preko video zapisa lako je angažirati veliki broj kupaca na internetu. koji posluju u određenom proizvodu ili nude određenu uslugu, onda se video snimci mogu koristiti za angažovanje sve više ljudi.

Faza # 3: faza odluke - video za zainteresovane strane

Razmatranje velikog broja ponuda je uzimanje vremena. Stručnjaci su primetili da glavni prepreka u postupku prodaje B2B objašnjava interni akter i ubedi sve od njih da se odjavljuju od inicijative. Ako ste kreirali video zapise za angažovanje svojih klijenata, trebalo bi da ih kreirate iz perspektive šefa. Različiti prodavci i prodavci donose anonimne odluke i nemaju koristi od svojih napora. U ovoj fazi, zainteresovano lice treba brinuti o troškovima i kako privući sve više i više klijenata u svoju kompaniju ili proizvode.

Faza # 4: Faza kupovine - video za prodaju

Posljednja svrha koju videovi posluju u B2B industriji je zatvaranje ugovora. U ovom trenutku, stručnjaci predlažu stvaranje video zapisa koji bi mogli u velikoj mjeri povećati prodaju. U međuvremenu, zakonske prepreke treba pravilno tretirati. Za B2B kompanije, potrebno je malo vremena da se uspostavljaju i započnu generisanje prihoda. Ali nema razloga za brigu o tome da li ste napravili gomilu video snimaka. Ukratko, video zapisi pomažu u pružanju konačnog pritiska da dobiju sve više i više prodaje.

2017 se može nazvati godinom videa, a metrika otkriva da marketeri pokazuju više interesovanja za generisanje video zapisa nego korištenje tradicionalnih tehnika i metoda Source .

November 29, 2017