Back to Question Center
0

Semalt Savjeti o tome kako koristiti naslove, Alt tekst i opise kako bi Vaš Online Business Prosper

1 answers:

Kada je u pitanju web izdavaštvo, važnost slika ne može se prevariti. Pokretanje online kampanje, dodatni minut vašeg vremena može vam donijeti stvarne posjetioce i u potpunosti privući pažnju vaših čitalaca. Dodavanje atraktivnih slika na vaš sadržaj igra integralnu ulogu u povećanju angažovanja i iskustava vašeg korisnika. WordPress daje web izdavačima mogućnost uključivanja atraktivnih slika u svoj sadržaj. Takođe, angažovanje vaše publike dovoljno kroz upotrebu metapodataka, naslova i slika su od najveće važnosti kada je u pitanju web izdavaštvo - best cheap vps hosting 2013. Ovde, Jason Adler, menadžer uspeha za kupce Semalt nudi vam da pogledate sledeće funkcije WordPressa:

Napomena

Prodavci rezervnih delova Servisi

Kada je u pitanju web izdavaštvo, natpisi se uglavnom prikazuju tačno ispod slika. Međutim, postavljanje naslova zavisi od teme koju koristi izdavač. Svaki post kreiran sadrži određeni naslov koji bi se trebao razlikovati od drugih. Kada je reč o WordPress-u, dodaci se dodaju korišćenjem kratkih koda. Pokretanje slika sa naslovima u vizualnom uređivaču je malo uzbuđeno. Da biste pomerili natpise, to ćete morati učiniti iz ugrađenog koda. Značaj natpisa se ne može ignorisati kada je u pitanju objavljivanje na webu. Imajući u vidu da možete koristiti HTML veze na vašim naslovima WordPress-a koji su takođe od najveće važnosti.

Naziv

Naslov ima integralnu ulogu u marketing sadržaja . Naslov definira šta postup prilog podrazumijeva. Kao izdavač možete koristiti naslov za pretraživanje relevantnih informacija ili slika u vašoj galerijske datoteke. Koristite napredne opcije sadržane pod detaljima slike da biste dodali naslove atributa na slike.

Alt Text

Alt Text je još jedan dodatni detalj koji uglavnom nedostaje web izdavačima. Alt atribut ne bi trebalo da bude nedovoljno iskorišćen kada je reč o marketingu sadržaja. Alt Text je detalj dodavanja koji se prikazuje kada se slika ne otvori. Evo pravila koja regulišu upotrebu Alt Texta na WordPressu. Ako je slika dodata u svrhu dekorisanja, alt oznaka slike može ostati prazna. Ako je slika dodata u komunikativne svrhe, Alt tekst treba u potpunosti opisati sadržaj objavljen od strane izdavača.

Ako je slika vezana za vezu, Alt atribut opisuje vezu Opis kao izdavač; opis je funkcija koju nikada ne biste propustili da koristite. Ako jedan od vaših potencijalnih posetilaca klikne na stranicu sa prilogom, posetilac treba da vidi vaš dugi opis i svoju temu. Izdavači koji koriste opis mogu koristiti HTML format i dizajnirati svoje postove za jednostavnu navigaciju. Uticaji metapodataka na web izdavaštvo Alt Atributi, natpisi, opisi i naslovi su funkcije koje uglavnom nisu dovoljno iskorišćene od strane web izdavača. Metapodatci poboljšavaju vidljivost na onlajn kampanju, poboljšavaju vaše iskustvo i povećavaju angažman. Na primjer, dodavanje slike WordPressa na Google-u može vam učiniti visoko u algoritmu. Zauzvrat, lokalni posjetioci mogu efikasno doći u vašu kompaniju. Razumijevanje važnosti detalja vezanog za dodavanje i način na koji se WordPress koristi metapodaci i natpisi je neophodan preduslov. Detalji priloge takođe se zanemaruju i koriste kada je u pitanju web izdavaštvo. Postavite alt atribute, metapodatke, natpise i opise ispravno za kampanju svojih slika kako biste povećali iskustvo i angažovanje korisnika

November 29, 2017