Back to Question Center
0

Semalt: Video Marketing strategija na Facebook-u Je Moet Weten

1 answers:

Facebook je postigao najbolju platformu za video i video zapise. Kada je reč o YouTube-u, objavio je nekoliko objavljenih knjiga, među kojima su i divers zijn. Mensen verkeezen videoadvertenties omdat ze verbeelding laten treden. Bovendien zijn video's opvallender u vergelijking s gewone berichten. Vandaag ima više od 8 miljard video snimaka na Facebook-u. Ako želite da vidite video zapise, posetite Facebook.

Alexander Peresunko, marketing menadžer za marketing Semalt , napravio je 11 savjeta za upravljanje Facebook-om za više korisnika

1. Otpremite video zapise na Facebooku

Facebook video je dostupan. Onderzoek toonta da Facebook video-a može biti organizovan od strane onih koji se bave video-programiranjem drugih platformi. Može se pojaviti i na svim drugim platformama za YouTube.

Automatsko oglašavanje na Facebook-u omogućuje da se korisnici ne uključe u zaštitu od bilo kakvog vida video snimka. Je doet dit soms, nietwaar?

Facebook je napustio svoju kompaniju. Dobitnik profita, ne može da se osjeća kao video na vašem računalu. Uvek je sigurno da su fanovi u video snimcima. Ht helpt bij het crerren van meer inhoud in de toekst.

2. Šok i Awe su otprilike 4 sekunde

Pomozite nam da vam pomognemo. Doe dit zelfs kao video niet schokkend je. Doe dit door een grapje te delen om humoristisch te zijn. Het moet creatief zijn.

Otvorene video zapise mogu biti interesantne, a publikovani su u bloku. Najveći broj motoa nije pronađen sa video snimkom, ali je već deo posla. Mensen verkeezen ook het bekijken van korte video's. Korte video-efekat se koristi u ljestvici. Ze kunnen gemakkelijk gedeeld worden. Ze worden ook aan het einde gekeken.

3. Dobijate Facebook 360 video sadržaje na vašem sajtu

Facebook je predstavio Facebook 360 komunikaciju i interaktivnu verziju. Ht helpt je objavio više različitih eksperimentalnih podataka. Deo Facebook 360 video snimaka je snimljen u okviru video sadržaja i omogućio vam je da gledate kako želite. Ze kunnen roteren panetten..

4. Pogledajte video na stranici

Wanneer u jednoj video zapisu, koji je vidljiv. Funkcionalni video klipovi uw fans fans worden geliefd. Videoposnetek se može prikazati na stranici za preuzimanje. Možda ćete moći da gledate minetu. Mensen je na stranici bez ikakvih poruka, ako ih ne želite kliknuti na ikonicu. Gebruik je predstavio video zapise o najnovijim video snimcima i promocijama.

5. Video opomenuti

Najnovije Facebook-video sadržaji su obrađeni. Beschrijf het zodat uw publiek can weten waar het om derait wanneer het automatisch speelt. Najnoviji komentari

6. Sluit een oproep tot actie in

Funkcija Facebook Call-to-Action geometrijski snimak prikazuje video snimak. De knop heeft verschillende oproepen, waaronder: Meer bekijken, Koop nu, Meer informatie, enz.

7. Sviđa mi se Facebook Live

Podijelite živu funkciju iz Facebook-a u živo video streaming zonu Facebook-a. U svakom slučaju, sve ideje za uživanje u budućnosti. Voor het evenement, tijdens het evenement en na het eveniment.

8. Neobavezno

Najveći broj mensena i kontrola tijdensa je navigacija vrata video. Možete pogledati video započete. Gebruikers kunnen hun zoekopdracht verkleinen door de aangeboden kategorieen gebruiken.

9. Pokreni Facebook-advertentiecampagnes

Zo veel video je na Facebook-u. Ove reklame mogu biti objavljene za oglašivače, koje mogu biti dostupne i na drugim stranicama.

10. Pustite minijature

Koji će se pojaviti na ekranu ili na ekranu koji prikazuje video zapise u video zapisu. Facebook biedt aangepaste miniaturen. Najnovije vesti

11. Analitičar će rezultirati i snimiti video zapise

Analitička analiza je pokazala da je video snimak preveden. Kijk hoeveel mensen het bekeken hebben, voltooiingsverhouding en duur. Vanuit deze gegevens, verbeter je video snimak.

Zaključak

Facebook je pokrenuo organizaciju s druge strane i drugom platformom. Molimo vas da nas kontaktirate kako biste saznali više o svemu što vam se dopada, kako biste bili sigurni da ste zadovoljni. Zajedno sa belgijskim kupcima za online trgovinu Source .

November 29, 2017