Back to Question Center
0

Semalt: Vodič za početnike o tome kako instalirati UordPress Plugin

1 answers:

Ovo uputstvo odnosiće se samo na one koji koriste wordpress.org. Za ljude koji koriste wordpress.com, nemoguće je instalirati dodatke zbog nekih svojih ograničenja. Od suštinskog je značaja da napravite web-mjesto WordPress.org za hostovanje da biste mogli da koristite dodatke. Postoji mnogo načina pomoću kojih se može instalirati wp plugin. Na primer, možete instalirati WordPress dodatak tako što ćete ga potražiti u konzoli za pretraživanje, tako što ćete ga otpremiti ili instalirati wp plugin pomoću FTP-a.

Pratite ove savete od Artem Abgarian, vrhunskog stručnjaka iz Semalt , a uspješno ćete uspjeti.

Prodavci rezervnih delova Servisi

1. Instalirajte wp plugin koristeći WordPress Plugin Search

Jedan od najrasprostranjivijih načina instaliranja wp plugina je to što ga potražite u tražilnoj konzoli. Ovom opcijom, možete dobiti pristup mnogim pluginima koji su prisutni u direktorijumu WordPress plugina. Možete da upišete bilo koji upit za pretragu i pronađete dodatak koji odgovara vašim potrebama. Kada ga instalirate, WordPress ga preuzima i postavlja za vas. Kada je proces uspešan, dobijate potvrdu o aktiviranju dodatka. Takođe možete da se vratite u instalaciju dodatka.

Da bi plugin radio, moraćete zapamtiti da ga aktivirate..Takođe je važno napomenuti da svi dodaci imaju različita podešavanja. To znači da postoje različiti načini na koje oni trebaju biti konfigurisani. Ove metode neće biti obuhvaćene ovim uputstvom. Jedan od nedostataka ovakvog pristupa je to što možete samo da instalirate besplatne dodatke. U nekim jedinstvenim situacijama, možda ćete morati instalirati dodatak koji nije dostupan u ovom direktorijumu.

2. Instalirajte wp plugin pomoću Upload WordPress Admin Plugin

U nekim slučajevima, možda ćete morati instalirati plaćene dodatke na vašu web stranicu wp. U tom slučaju, konzola za pretragu ne može vam pomoći. WordPress ima uslugu za otpremanje u oblasti admin-a koja vam omogućava da instalirate dodatak na svojoj konzoli. Morate preuzeti plugin iz internacionalnog izvora. Nakon toga, morate se prijaviti na wp-admin karticu, idite u dodatke i dodajte novu stranicu.

Od ove tačke možete kliknuti na dugme za dodavanje plugina. Otpremite ovu datoteku iz vašeg računarskog direktorija. WordPress će učitati i instalirati ovaj dodatak za vas. Kao i gore navedeni metod, nakon uspješne instalacije, možete aktivirati plugin ili vratiti se na stranicu za dodatke. Sva podešavanja su prilagođena dizajnu plugina.

Prodavci rezervnih delova Servisi

3. Ručno instalirajte dodatak za WordPress pomoću FTP-a

U nekim prilikama, vaš wp hosting provajder može imati ograničenja za fajlove koji mogu ograničiti vašu fleksibilnost instaliranja dodatka iz admin zone. U ovom slučaju, instalacija wp plugina preko FTP-a je najbolja opcija. Čak i početnici mogu lako kontrolisati FTP menadžera. Pre svega, trebate preuzeti i izvući zip datoteku vašeg dodatka na vašem računalu. Od ove tačke, možda ćete morati da učitate plugin na wp hosting server koristeći FTP klijent. Vaš WP hosting provajder može da obezbedi FTP menadžera za vašu veb lokaciju. Jednom u FTP menadžeru, možete je dodati u putanju / wp-content / plugins / direktorijumu vašeg servera Source .

November 29, 2017