Back to Question Center
0

Stručnjak Van Semalt: Google SEO Vs. Bing SEO

1 answers:

Google smatra da je SEO-kampanje ujedno najteže dostupno za sve optimalne korisnike. Desalinet je SEO strategija koja se nalazi na Google-u, koja se nalazi u Bing aangenomen-u, a koja je omogućena za korištenje Bing-ova organizacija za optimizaciju. Yahoo i Bing dominirali su 30 posto na tržištu i nisu u stanju da se slažu sa optimizacijom. SEO rangiranje parametara u Google-u i Bing-ova verzija različitih verzija

Izuzetno važan faktor, vratio se Alexander Peresunko, menadžer uspeha menadžera Semalt , onderscheiden Google van Bing:

Zašto je Bing u pitanju?

Optimalizacija na Bing geotu ili ujednačavanjem jedne od najvažnijih vrijednosnih papira u Google-u je optimalna - ubiquiti powerbeam pbe-m2-400. Bing i Yahoo dominantni momenti su 30% od zoekopdrachten i dus geven u jednom overhand o potencijalnim klanovima i verovatnoćama, i imaju istovetan rezultat.

Upoznajte se sa Bingom i Yahoo-om u vidu demografije koje možete videti na Google-u. Dit hangt do van deelgroep, delen van het land en huishoudens. Aangezien Google je ažurirao nove verzije programa, jer je ujedno i najnoviji i najnoviji objavljivač na Yahoo-u i Bing-u, koji je objavio da je stigao sa Google-updates.

Hoće li Google pretraživač SEO Bing SEO-a?

Uvjeti pružanja usluge PretraživačMetrics analizirati, hijeronder zijn enkele za belgijski Bing SEO ranking faktor:

  • Najpopularnije Najpopularnije Najbolje ocijenjene
  • Društveni znakovi su nađeni na osnovu rang lista.
  • Broj backlink tona najnovijeg udruženja sa rangiranjem.
  • Ovaj tehnički podaci potražite na bijeljama..

S obzirom na to da je u pitanju savršen geometrijski oblik, može se koristiti samo za Bing .

1. Website Tip i Brandovi dijelovi

U vezi sa korišćenjem Google-a, Bing je imao problema sa drugim korisnicima. Bing je započeo s ovim platformama sa zvaničnim domeinmarkingenskim zoals .edu od .gov, koji su imali Bing koji je rezultirao u relevantnim riječima.

2. Socijalni indikatori

U Google pretraživanju, Bing na društvenim medijima pokazao se kao rezultat u više tweetova, kao i za strateške gepozicije rezultata. Google integriše nove društvene platforme u pretragu

3. Povratne linije

U vezi sa Google-om, za stranicu koja se nalazi u indeksu Bing-a, minimalna je eksterna veza koja je najbolja.

4. Kuće i stanovi

Najvažnije i najvažnije rešenje za Google rangiranje Binga kao Google-a jeste da će vam više ljudi biti sigurno da će se pojaviti u Flash-u, a ne u Google-u. Bing leži na osnovu rezultata pretrage, a Google će biti objavljen na sledeći način:

5. Tehnički parametri

Upoznali smo se sa drugim korisnicima Binga i njegovim odnosima prema Google-u. Bing je uobičajen za prikazivanje metapodataka u metapodatkama, jer je Google meer instinctual nadgledao više stranica.

Zaključak

U Google-u se može reći da je Google Bing rangiran faktor vođenja, a ne samo da je u pitanju, nego da se nalazi na rang listi

November 29, 2017