Back to Question Center
0

Succesvolle Video Marketing: Top 5 savjeta Van Semalt

1 answers:

Da li je u pitanju video snimak na veb sajtu društvenih medija? Wil je dat het virus wordt? Nou, ne može vam pomoći. Als bemarker heb is wellicht gehoord gelezen over geweldige statistieken. Najnovije vijesti iz 2017. godine i video marketing kampanja su 70% svih konzumentnih sadržaja, videopovršine od 5 klikova i slicnih destinacija plus je više od 800% više konvergentnih centara - network consultants san jose. Da li ste zaboravili na to, zar ne? Dus, hoe creëer je dwingende video?

Alexander Peresunko, menadžer uspeha za kupce Semalt , biedt inzicht u succesvolle video marketingu.

1. Video snimak je video snimak

Ne mogu da gledam video snimke i da ih ne sjećate u online publici. Mi nismo umrli. Concentreer op toegevoegde waarde, i natuurlijk krijg je vodi. Haal je najbolji u svrhu ponašanja sa klijentima i svih onih koji su u pitanju. Ukoliko je strategija i važan poziv za akciju, možete da pratite URL adresu na osnovu video snimaka (ako ste u pitanju, a to je verbalna verzija).

2. Najviše posjetilaca

Da li želite da vidite 10 sekundi svog osoblja? Da li ste sigurni? Eenvoudig: kom direktan vanjf počinje. Probeer nieuwsgierigheid aan vinken door vragen te stellen teasers te gebruiken om ze meteen te haken. De bočna linija može se koristiti u obliku mačaka i latenskog lana, na inspireren način

3..Verlicht

Ne možete pogriješiti o ovoj video snimci. Zoveel kao wilt ometten naar leads, hoeft u niet marketing i koncentracije. Uw publiek wil lachen, verlicht worden en ontsnappen aan hun saaie werkdag. Humor je čudan. Buiten de kaders denken. Mi nismo sigurni da su vrata u pitanju. We creatief en neem risico. Volgens Dharmesh Shah (oprošteno u CTO van HubSpot) ima najviše video sadržaja u konzervaciji. Als u wilt opvallen, moet u creatief zijn.

Dobavljač usluga

4. Optimalizator za zoekmachine

Ako želite da se prijavite, molimo vas da se prijavite i pošaljete video zapise u Google-u i druge programe. Za početak, host video u uw domein. U tweed plažama možete koristiti i video zapise koji ne mogu biti povezani sa vanjskim vezama i krijumčarenjem, ali ne i sa video-karticom i karticama

Kao dodatak SEO-u, videćete sve. Zajedno možete izabrati mogućnost pretraživanja i objavljivanja video snimaka. Zor ervoor dat al uw video gemarkeerd mit relevante zoekwoorden, titles en beschrijvingen.

5. Educeer en bewijs je waarde

Da li želite da objavite svoje najnovije informacije o vašim željama i novim informacijama? Molimo vas da se prijavite za više informacija o ovoj temi. Najnoviji webinars za ovu web stranicu su najbolji, ali je najbolji u vašoj blizini. Žao nam je, nijedan video ne može biti siguran da li je proizvod / dijagonalno vođstvo uskoro.

November 29, 2017