Back to Question Center
0

Uobičajena WordPress bočna strana i kako to raditi - Semalt Expert

1 answers:

Artem Abgarian Semalt Senior Customer Success Manager, kaže da za mnoge korisnike sajta uklanjanje bočne trake WordPress-a može izgledati kao izazov. U ovom SEO članku, prisutni su različiti načini pomoću kojih možete ukloniti ili onemogućiti ovu bočnu traku. Za većinu WordPress tema, ovo je podrazumevana konfiguracija koja je teško prilagoditi. U drugim slučajevima, različite teme mogu sadržati kompleksne strukture koda koje mogu uključiti brojne get sidebar ;

Prvo, bočna traka dolazi kao dodatak temu. To znači da ima PHP datoteku u korenu bilo kog imenika tema. Postoje neke bočne trake i widgeti koji dolaze iz tema ili instalacija dodataka. U drugim slučajevima, web dizajner može razviti neke sopstvene modifikacije koje ih stavljaju u funkcije.php.

Onemogućavanje bočne trake WordPress-a

For a WordPress user who may want to disable or move the sidebar, you can go to appearance> widgets > bočne trake. Sa ove lokacije možete postaviti položaj bočne trake na ekranu. Na primer, moguće je izabrati ispravnu lokaciju bočne trake. U izuzetnim slučajevima, bočna traka može ostati u istoj poziciji. U ovim slučajevima uklanjanje bočne trake WordPress-a može uključiti izmjenu nekih PHP datoteka. Ovi koraci su dostupni u ovom članku, tako da ne morate da brinete.

Uklanjanje bočne trake WordPress-a preko tema datoteka

Prodavci rezervnih delova Servisi

Ovaj metod može uključivati ​​promjenu nekih ključnih datoteka teme. Ovo možda nije najbolji način za slijedeće, ali može napraviti futurističke promjene za temu posebno ako planirate da koristite temu U budućnosti se uvek zapamtite da ažuriranja mogu preklapati promene tema, zbog čega je bitno uključiti tematiku baziranu na djeci u vašu trenutnu temu.U ovom vodiču, instalacija temama zasnovanih na djeci je pretpostavka, i tako trebate znaju kako ih instaliraju.

To make these adjustments, navigate to Appearance > Urednik. Na ovoj stranici idite na desnu stranu ekrana i idite na single.php, page.php i front-page.php datoteke. Iz ovog menija možete biti u mogućnosti da pronađete bočnu traku ; kod. Uklonite ovaj kod u potpunosti sa opterećenja bočne trake. Ovo podešavanje bi trebalo da bude u stanju da reši problem bočne trake.

Uklonite sve ostale datoteke koje mogu biti specifične za get sidebar ; zahtev. Možete koristiti beležnicu i potražiti bilo koje redove koje sadrže get sidebar ; kodirati i ukloniti. To su predmeti prisutni na bočnoj traci koja prisiljava svoj učitak čak i kada ste ih onemogućili.

Zaključak

Uklanjanje bočne trake WordPressa na različite teme može biti težak zadatak. Ova smjernica vam može pomoći da onemogućite bilo koje stranice za WordPress. Slično tome, WordPress može. Ova modifikacija je moguća uz minimalno poznavanje programera. Možete biti u mogućnosti da pregledate svoj kod i potražite kod koji pokreće bočnu traku ; zahtev. U slučaju da se kod vaše web stranice čini složenim, možda ćete morati kontaktirati web programera. Oni vam mogu pomoći da nađete ispravne linije koda koje morate ukloniti kako biste dobili čitav proces rada Source .

November 29, 2017